Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez a két "gyúrós por" ugyanarr...

Ez a két "gyúrós por" ugyanarra jó? Melyiket vegyem meg?

Figyelt kérdés
2félét találtam, az egyik Gainer 3000, (abban asszem kb 24%) a fehérje, meg van benne csomó szénhidrát, meg olyat néztem, hogy Optimise Whey, abban 82% tejsavófehérje van. Mindkettő ugyanarra alkalmas? Lehet hogy hülyeséget mondok, de ha az Otpimise whey-t venném, amellett én tudnék rendes étrendet tartani, és akkor lenne bennem elég szénhidrát is. Vagy a Gainer nem is elsősorban fehérje? Remélem érthető a kérdés, nem igazán értek hozzá, várom a segítségeket:)
2011. dec. 10. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:
az elsőben hatásosabban lehet tömeget növelni csak az nem mind izomszövet lesz
2011. dec. 10. 10:45
 2/8 A kérdező kommentje:
De mi kell még amúgy az izomnöveléshez? Vágom hogy kell sok szénhidrát, meg ugye fehérje, de van még valami, ami kell ahhoz hogy hatásosabb legyen?
2011. dec. 10. 10:47
 3/8 dirtboy ***** válasza:

a kettő olyan értelemben ugyanarra való hogy már meglévő étrendet egészítsen ki,meg hogy izmot építsen.

azt hogy neked melyik kell jobban az étrend határozza meg,plusz az étrend után kell kiválasztani a terméket is nem pedig mint ahogy te csináltad itt hogy étrend nincs de már egy konkrét terméket kérdezel.

ez olyan mintha megvennéd a gumit a kocsidra de nem tudod a felni átmérőjét.

előbb nézd meg az étrended miben,és menyire hiányos és aszerint válassz kiegészítőt.

vitamint az már viszont nézhetsz máris,/multi pro,mega daily one/

2011. dec. 10. 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:
szerinted ugyanarra jó egy 84 lóerős moci, meg egy 24 lóerős?
2011. dec. 10. 12:44
 5/8 A kérdező kommentje:
nem, de ugyanannyiba kerül a kettő, azért kérdeztem.
2011. dec. 10. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
inkább olvasgass előbb a témában.
2011. dec. 10. 13:53
 7/8 A kérdező kommentje:
azért tettem fel a kérdést, hogy Ti, akik olvasottabbak vagytok ilyen témában, segítsetek. Olvastam sok dolgot, de tanácsot szerettem volna kérni. Szerintem nem volt annyira hülye kérdés (mármint egy hozzá nem értőtől)
2011. dec. 10. 15:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél tömeget növelni, akkor Gainer 3000. Ha mondjuk a sport mellett szeretnél fehérjét szedni, akkor Whey. Amúgy a tömegnövelőkben gyors, lassú felszívódású szénhidrátok is vannak, tehát azért az tömegnövelésre van kitalálva.Gyors azért kell, hogy edzés után feltöltse a glikogénraktárakat(pl dextróz), a lassút pedig követeli a tömegnövelő étrend.
2011. dec. 17. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!