Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyúrós fiuk! Szednétek?

Gyúrós fiuk! Szednétek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, lassan egy éve edzek tisztán. Ti szednétek ezt? mi a véleményetek erről? vagy vkinek vmilyen tapasztalat vagy javaslat + építő kritika.

187cm és 91 kg vagyok, nem akarok szálkásítani inkább egy ilyen kidobós, behajtós testalkatot szerezni.

[link]

2011. márc. 4. 15:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Szia!

A tisztán edzés azt jelenti hogy semmilyen tápkieget nem használtál?

2011. márc. 4. 15:51
 2/20 anonim válasza:
11%
ha arra való amit te el akarsz érni magadon akkor bátran de sztem menny be 1 gyúrós boltba és ott az eladó ellát mindenféle kreatinokkal, szálkásítóvan, fehérjével meg ami csak kell mert annak nincs értelme h veszel 1 fajta tabit és szeded még tart. ilyenkor kombinálni kell a tabikat meg a fehérjeturmixot meg amit még akarsz
2011. márc. 4. 15:55
 3/20 Vadmeggy ***** válasza:
Az ilyen nagydarab hájas parasztgyúrósok többsége, csak fehérjét vagy tömegnövelőt szed és mellé kokszol. Nem számít se a táplálkozás, se az aerob/kardio edzés, csak befekszik nyom 2 széria fekvenyomást, 2 bicepszet dumál a spanokkal, majd megy és beszúrja magának a kokszot. Biztos, hogy ezt szeretnéd te is?!
2011. márc. 4. 16:06
 4/20 anonim ***** válasza:

ilyen testre törekedj! :)

[link]

2011. márc. 4. 16:10
 5/20 A kérdező kommentje:

ühüm azt jelenti h semmit, se fehérjét se semmit.

Márk amit linkeltél képet, az nem semmi :D

Tudjátok aza baj h k*baszott hülye vagyok ehez mit kéen szedni dologhoz, de ha valakitől rákrédezek az vagy kioktat h minek szedjek bármit vagy jönnek a kreatinnal, nem akarok hízni 91-92 egy 187cm szerintem simán jó. És h a kidobók hájasak meg ilyesmi, igen általában azok de úgy értem h kidobós testalkat, h nem gon d ha van egy kis felesleg rajtad pl has vagy a k*csög úszógumi. ha vmi nem érthető írjatok szivesen leírom érthetőbben :D

2011. márc. 4. 16:19
 6/20 anonim ***** válasza:
egy tömegnövelő étrenddel kéne kezdeni és edzés utáni turmix se árt! robbanásszerű fejlődést érhetsz el ,intenzív,nehéz súlyzós edzéssel és kajával!
2011. márc. 4. 16:27
 7/20 A kérdező kommentje:
ha priviben írok segítessz?
2011. márc. 4. 16:29
 8/20 anonim ***** válasza:
yes
2011. márc. 4. 16:30
 9/20 A kérdező kommentje:
de egy fail ez a citromail ha írtál is semmit nem kaptam meg.
2011. márc. 4. 16:38
 10/20 anonim ***** válasza:
várjáá most írok!
2011. márc. 4. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!