Gyúrós fiuk! Szednétek?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, lassan egy éve edzek tisztán. Ti szednétek ezt? mi a véleményetek erről? vagy vkinek vmilyen tapasztalat vagy javaslat + építő kritika.
187cm és 91 kg vagyok, nem akarok szálkásítani inkább egy ilyen kidobós, behajtós testalkatot szerezni.
2011. márc. 4. 15:22
11/20 anonim válasza:
Ilyet ne szedjél, 18 évesen eléggé magas a tesztód, és, ha nincs mit beépíteni, akkor annyira 8...
lepp...
12/20 anonim válasza:
itt azt írja, hogy a tesztoszteron szintet növeli.. az hogy segíteni fog neked a növekedésben, azt garantálom!
simán "szedheted"
13/20 anonim válasza:
ezt olyan 35-40 éveseknek találták ki. De ha naponta 1x áll a cerka akkor felesleges. Nem fogod érezni a hatását.
14/20 A kérdező kommentje:
Imádom az eggyöntetű válaszokat. De ha tudtok vmi más finomságot hasonló ár kategóriában szivesen fogadom.
2011. márc. 5. 12:23
15/20 Vadmeggy válasza:
A legelső dolog, a táplálkozás! Ha az rendben van, akkor lehet különféle kiegészítőket szedni. Hiába szúrod magadnak a szteroidokat, ha szarul táplálkozol hájas leszel 0 izom mellett. Ha az étrend megvan, akkor lehet elkezdeni tömegnövelőt/fehérjét szedni. Nincs értelme tribulust szedni, ameddig az alap kiegészítők sincsenek meg, mert nem fogsz vele semmilyen hatást elérni, csupán kidobott pénz lesz. Ha azért veszel ezt, mert szűk a keret és nem tudsz havonta 10ezreket kiegekre költeni akkor sincs értelme. Vegyél fehérjét és minden edzés után igyál meg egyet. Ez havi párezres kiadást jelenthet max és biztos növeledés várható.
16/20 anonim válasza:
edzés után ch se árt a turmixba
17/20 Vadmeggy válasza:
Na igen azt még kifelejtettem bocsi.
18/20 anonim válasza:
a táplálékkiegészitők impotensséget okoznak
19/20 anonim válasza:
nyugi neked nem ez okozta. csak szimplán, a sors,hogy ne szülessen még egy gyökér!
20/20 anonim válasza:
Én nem vagyom impotens, de ha már itt járunk akk nem lennék anyád helyébe hogy gyereket várt és téged kapott te fogyatékos g.e.c.i
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!