Kondizástól tényleg megállok a növésbe?
Figyelt kérdés
azt hallottam hogy meglehet tőle állni a növekedésbe,16 vagyok 176 centi,karra meg mellre akarnék edzeni,pl fekvenyomás,kézisúlyzó stb,mennyi igaz ebből?Emiatt nem merek kondizni.
Válaszokat előre is köszönöm :)
2011. dec. 9. 22:38
1/6 dag válasza:
16 évesen már nem hiszem hogy megállsz tőle a növésben! 13 éveseknél van aszem ez!
2/6 dirtboy válasza:
nyugodtan kondizhatsz
nyugodtan kondizhatsz lábra is
3/6 anonim válasza:
Szerintem inkább agyra kellene "gyúrnod". Elnézést ....
4/6 anonim válasza:
itt baj van de elég komoly a gondolkodásban...már bocs h ezt írtam....
5/6 anonim válasza:
Csak hogy még 1 véleménnyel több legyen: nem,nem állsz meg a növésben,nyugodtan edzhetsz.
És ne csak karra-mellre gyúrj már,hol a hátad-vállad-lábad-hasad,hmm?
Kisebb súlyokkal kezdj,hogy megtanuld helyesen végrehajtani a gyakorlatokat,mert a rossz végrehajtásban viszont rejtőznek veszélyek.
Ha már vágod a dolgot,akkor igazítsd úgy a súlyokat,ahogy neked a legmegfelelőbb a terhelés;)
6/6 A kérdező kommentje:
hasamra szoktam felülésekkel,focizok szóval a lábammal sincsenek gondok.. köszi az értelmes! válaszokat!:)
2011. dec. 11. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!