Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Írna valaki egy normális...

Írna valaki egy normális kúrát nekem?

Figyelt kérdés
Nem félek szúrni,kajám tökéletes,3 éve edzek és most szeretnék egy kicsit többet dobni magamra,mert 33 vagyok és már nem fejlődök,csak nagyon lassan.
2011. dec. 7. 18:53
 1/6 anonim válasza:
Azt hiszem hogy NEM!
2011. dec. 7. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 éve edzek és még mindig tudok fejlődni naturálban. Ha nincsenek versenyzői ambícióid ne használj semmi szart!!
2011. dec. 7. 20:01
 3/6 A kérdező kommentje:
és hány éves vagy?
2011. dec. 7. 20:56
 4/6 A kérdező kommentje:
normális kúrát lehet csinálni,nem csak naposim van a világon. Az itt válaszolók közül is koxolnak hozzáértők,versenyzői amb. nélkül.
2011. dec. 7. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Naturálba is el lehet érni igen szép eredményeket! De ha ragaszkodsz a koxhoz hát egészségedre ! Javaslom hogy tölsd le valahonnan az Xfiles 2003 steroidokról szóló könyvet és abban mindent megtalász még kúrát is! És kicsit nagyobb szakértő írta mint az itt jó tanácsokat osztogató emberek.
2011. dec. 8. 20:07
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. dec. 8. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!