Izomláz ez normális (bővebben lent )?
tudom utólag marha hülyének érzem magam :( de köszi hogy megnyugtattál aszt hittem hogy valami komolyabb bajom van
ezen a 2 napon nagyon éhes voltam nem lehet hogy ez a test regenerálódáshoz van köze ?
regenerálódáshoz enni is kell. többek között húst.
4 órás edzésnek azért nincs értelme, mert mi a fa.szt csinálsz 4 órán át? ha nagy súlyokkal dolgozik valaki, akkor 1 óra alatt az edzésnapra jutó testrészeket megdolgoztatja, és utána?
lehet hasazni egy egész hétvégén át, több 1000 felülést csinálni 2 napon keresztül, de minek?
Magyarul:
Izomláz, ez normális? (bővebben lent)
Helló, sziasztok! Én egy 14 éves fiú vagyok, kondizok. Egyik haverommal, aki ugyanígy 14 éves, elmentem kondiba (a haverom nagyon kigyúrt) és elkezdtünk gyúrni. Ő érdekes módszereket használ. Vége volt a gyúrásnak, a következő nap délutánján nagy fájdalomra lettem figyelmes. Már 2 napja tart ez a fájdalom a hasamban. Érdekes fájdalom ez, mert ha fekszek akkor is fáj, hiába pihenek. Vettem már be fájdalom csillapítót, izomlazítót, mindent, de semmi... 2 napja tart és már ott tartok, hogy nem tudok aludni. Pontosan szerdán kezdődött és most van péntek. Csütörtökön nem tudtam aludni úgy fájt. Ez normális? Azt mondta édesapám és a haverom is, hogy nagyon hirtelen megerőltettem magam, de ők is furcsállják hogy ha lefekszek akkor is fáj. Csak akkor nem fáj, ha fürdök, a jó meleg víz hatására elmúlik, de a meleg víz sincs ingyen. Mit tegyek? El fog múlni vagy forduljak orvoshoz? :(
Bocsánat, kihagytam: 4 órát gyúrtunk.
Tudom, utólag marha hülyének érzem magam, de köszi, hogy megnyugtattál. Azt hittem, hogy valami komolyabb bajom van.
Ezen a 2 napon nagyon éhes voltam, nem lehet hogy ennek a test regenerálódásához van köze?
(Szégyelld a pofád, hogy magyarnak mered nevezni magad.)
14 éves kigyúrt állat, ez jó :-D.
Szerintem abban a 4 órában hármat pofázással töltöttetek el, ugyanis négy óra kemény edzés után a kezedet nem bírtad volna megemelni, nemhogy súlyokat.....
Előbb olvass, aztán menj le kondizni, mert ebből csak sérülés lesz.
egyébként nem akkora hülyeség. ha valaki képes 4 órán át edzeni a testét, úgy hogy abból nem 3 órán át csak dumál meg pihen, akkor mindenképpen mozgás. csak testépítéshez köze nem lesz.
a 14 éves "kigyúrt" haverra meg én is kíváncsi lennék, sokat érthet a témához ha 4 óráig marad a teremben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!