Izomláz ez normális (bővebben lent )?
Figyelt kérdés
hello sziasztok én egy 14 éves fiú vagyok kondizok egyik haverommal aki ugyan így 14éves fiú elmentem vele kondiba ( a haverom kigyúrt állat ) és elkezdtünk gyúrni ugye de ö érdekes módszereket használ mindegy vége volt a gyúrásnak a következő nap délutánján nagy fájdalomra lettem figyelmes már 2 napja tart ez a fájdalom a hasamban érdekes fájdalom ez mert ha fekszek akkor is fáj hiába pihennék bevettem már fájdalom csillapítot mindent izomlazítót semmi ... 2 napja tart és már ott tartok hogy nem tudok aludni pontosan szerdán kezdődött és most van péntek csütörtökön nem tudtam aludni úgy fájt ez normális azt mondta édesapám és a haverom is hogy nagyon hirtelen megerőltetem magam de ők is furcsálják hogy ha lefekszek akkor is fáj csak akkor nem fáj ha fürdök a jó meleg víz hatására elmúlik de a meleg víz sincs ingyen mit tegyek elfog múlni vagy forduljak orvoshoz ? :(2011. dec. 2. 22:29
11/12 A kérdező kommentje:
1 óra futás 1 óra hasazás a maradék 2 bicepsz és végülis az egész kar edzés
2011. dec. 4. 10:03
12/12 anonim válasza:
egy óra futás után elég esélytelen bármi izom építés, tekintettel: katabolikus folyamatok.
1 óra has. az kemény, régen én is toltam. ha ezt sokáig csinálod, lehet hasizmot edzeni rendesen, de ugye legyen meg a pihenő idő is. mondjuk most fáj, úgy hogy meglesz.
viszont 2 óra kar, ahol külön bicepsz, + teljes kar. ezt kb. fél óra alatt meg lehetne csinálni, mert nyomtok 3-4 sorozatot bicepszre, utána mondjuk ugyan ennyi fekve nyomva, és ketten megvagytok vele 30 perc alatt. nagy súlyokkal az ember nem képes intenzíven dolgozni 1 óránál tovább, csak ha közben 5 perceket pihen. vagy ha nem nagy a súly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!