Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Klion kúpot használok, és...

Klion kúpot használok, és nagyon viszketek belül. Ez normális? Ráadásul már két hete is végigcsináltam a kúrát, és nem múlt el.

Figyelt kérdés
2008. okt. 2. 06:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Akkor vissza kell menned a dokihoz és elmondani Neki mindent lehet hogy mást fog Neked felírni.

Vagy az is lehet hogy húgyúti fertőzésed is van és újrafertőzi a területet.

2008. okt. 2. 07:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy a kúptól viszketek.
2008. okt. 2. 07:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is mikor használtam, olyan égető érzést éreztem, és több folyásom is volt. De amikor abbahagytam elmult a viszketés is, és a folyásom is kevesebb lett. Ha vége a kurának, és pár nap mulva, még megvannak a tüneteid, menj vissza a dokidhoz. Gyógyulást kivánok.
2008. okt. 2. 08:07
 4/4 anonim válasza:
jó tanács: klion helyett próbáld meg a gyógyszertárban kapható borax glicerint (a nőgyógyászom tanácsolta annó) ha sulyos, akkor steril gézt sodorj össze, itasd át boraxxal és helyezd fel. van amikor elég ha bekened. DE: én már minden ilyen és hasonló (gombás,virusos,baktériumos fertőzést) ezüstkolloiddal kezelek. Percek kérdése a gyógyulás
2009. szept. 17. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!