5 hetes vagyok viszketek lent. Lent bőv?
Nőgyógyászhoz péntekre van időpontom, de tegnap óta viszketek alul, folyásom viszont nincs. Rohanjak holnap vagy menjek pénteken? Még a tesztelés óta nem voltam orvosnál,mert 3-4 hetesen még úgy sincs sok értelme.
Szerintetek veszélyes lehet a babára nézve,ha nem megyek azonnal?
szerintem menj inkább előbb,nehogy baj legyen.
mindent a babáért.
és gratulálok a picihez:)
Nekem is volt viszketésem, pár nap alatt elmúlt.
Most bármilyen apró sir-sz.rt elkaphatsz, mert a baba érdekében gyengébb az immunrendszered.
De látatlanba nem tudok mit mondani, ha szükségesnek érzed, inkább menj el :)
Kedves utolsó!
Hogy érted ,hogy a baba érdekében gyengébb az immunrendszer? Miért jó az a babának? nem kötekedni akarok, de ez tényleg érdekel ha így van. Várom a választ!
Szerintem úgy értette, hogy a babára összpontosít a szervezetem, ezért gyengébb az én védekezőképességem :)
Köszi A válaszokat!
bar nem en irtam de ugyan az a velemenyed...ra kell keresni a neten ha valami nem vilagos:
"Amikor a fogamzás megtörténik, onnantól kezdve folyamatos változások történnek a kismama szervezetében, melyre az immunrendszer folyamatosan reagál valahogy.
Mivel a változások sokkal sűrűbbek, így az immunrendszer sokkal többet „dolgozik” és ez roppant sok plusz energia befektetés a részéről. Aki ezt nem veszi figyelembe, és nem készül fel rá, annak a kismamának a szervezete, illetve az immunrendszere drasztikusan képes legyengülni, mely nincs túl jó hatással sem az ő szervezetére, sem a magzatéra.
Pontosan azért, hogy a kismama képes legyen elkerülni immunrendszere drasztikus legyengülését, fel kell készülni a terhesség időszakára. Amennyiben a terhesség nem előre tervezett, akkor sincs túl nagy probléma, mert a lemaradást be lehet hozni, csupán odafigyelés kérdése."
Köszönöm, aki belinkelte a gyenge immunrendszerről szóló részt :)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!