Milyen dvd-re kezdjek el tornázni?
Most szeretném elkezdeni a tornázást otthon. De nem tudom mi lenne a legjobb. Rubint Réka, Norbi stb? Kit ajánlotok?
Nem fogyni akarok, csak formásodni! 162 cm és 53kg vagyok!
23éves
köszönöm
értem.tehát ha fogyni szeretnék akkor lenne jó az otthoni tornázás dvdre? akkor lehet el kellene járnom megint kondi terembe, ott kaptam anno edzéstervet is!
köszönöm a válaszokat
Nem tudom miért írja le mindenki ezeket a DVD-ket... Jóó, a nagy többségük tényleg szar, de Réka DVD-ivel azért tényleg lehet alakulni comb-fenék-váll tájékon. Ha kitartóan csinálod, és megfelelő étrended van hozzá, (ami nem "fogyókúra") formálódhatsz. De egy idő után használni kell lábsúlyt, és a kézi súly se fél kilós legyen!
Mondom ezt úgy, hogy én egyébként edzőterembe járok, jelenleg tömegnövelés céljából, és elég jó alapot adott hogy anno évekig rékáztam. Sőt, olyan fitnesz-versenyzőt is ismerek, aki be szokta iktatni. Nyilván túl sokat nem kell tőle várni, de kezdésnek tökéletes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!