Önvédelmet szeretnék tanulni. Melyik a leghatásosabb az ÉLETBEN?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam különböző sportokon:
-Judo
-Kung Fu
-Wing Tsun
-MMA
Az MMA nekem nagyon kegyetlennek tűnik videók alapján. A Judo tetszik legjobban (based on youtube), mert ott nem a másik meggyilkolása, hanem leszerelése a cél. Na most nemtom ez az utcán, ha belém köt 3 kan cigány mennyit ér..
Tehát a kérdés: mit tanuljak, hogy valóban meg tudjam magamat védeni támadások ellen?
2011. dec. 6. 20:31
11/15 anonim válasza:
Ch eredeti, kínai kung-fu.
Ts egy új ág, rá lehet keresni, lehet kritizálni, nem is teljesen alaptalanul.
Tz mint írta Carbon, egy küzdés (sparring) centrikusabb ág.
12/15 anonim válasza:
Én visszakérdeznék hogy az ismerősöd kint Oroszországban kiképzésen volt vagy csak civilként? Eyal tanított kint orosz katonákat KMG anyagában, történetében is megtalálható. Fel merem tételezni hogy egy globális Krav Maga szervezet nem hazudozik ilyenekről.
13/15 anonim válasza:
jogos a feltételezésed, és köszönöm hogy válaszoltál.
igen, képzésen volt.
14/15 anonim válasza:
Én a Wing Tsunt ajánlom!
A JKD lenne a legjobb, de ez egy befejezetlen rendszer! Sajnos...
15/15 anonim válasza:
Miért akarsz ilyen idióta sportokat űzni? Menj el birkózni, boxolni, thai boxolni, judózni... De ne varázsolgatni meg mókusboxolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!