Ennek az izomnak a növelésére milyen gyakorlat a legmegfelelőbb?
Ezt milyen izomnak hívják? Ez még a széles hátizom része? De ez oldalt van, a hónunk alatti részen. Mi ennek a neve? Illetve milyen gyakorlatok a legmegfelelőbbek ennek a növelésére?
Valamint egy másik kérdésem is van, csak hogy ne kelljen újabb kérdést feltenni. Mi a neve annak a sporteszköznek ami olyan hogy egy rúd, mondjuk 30 centis, középen egy kereke van, a két végét markoljuk meg, és ezzel tudunk olyan gyakorlatot végezni pl. hasalunk előre nyújtott karral, fogjuk a két végén ennek az eszköznek, és nyújtott karral magunk alá gurítjuk a vállizmok segítségével.
latissimus dorsi a neve
edzés:széles lehúzás,evezések,fűrészelés
azt a bigyós rudat nem tudom
Az evezés és a fűrészelés az nem igazán ide megy, hanem inkább a gerinc mellé.
Ajánlatosabb lehúzást, vagy húzódzkodást csinálni.
Olyan rudat még nem láttam, amit írsz, nem tudom mi a neve.
Köszi szépen a válaszokat. Nagyon király az az exrx.net oldal, azt most jól át tanulmányozom! :) Köszi
Azt a bigyót meg nem tudom miért hasizom keréknek hívják amikor szerintem vállat is alaposan meg lehet vele edzeni ha úgy csináljuk ahogy írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!