Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegetnövelek vacsorára és...

Tömegetnövelek vacsorára és reggelire mit a legérdemesebb enni?

Figyelt kérdés
vacsorára érdemes tömegnövelőt inn?

2011. dec. 1. 15:06
 1/5 anonim válasza:
Vacsorára nem kell tömegnövelő, egyél túrót.Reggelire pedig pl. zabpelyhet
2011. dec. 1. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:

rizs. csirke.

tészta, túró, mindez a tömegnövelővel leöblítve.. igazából bármit ehetsz csak tápláló legyen (tehát legyen benne hús, zsír, lehetőleg jó minőségű szénhidrát) és SOK LEGYEN!

reggelire szerintem is zab. de ott is lehet rizs.. tk kenyér, hússal és ződekkel. zöldséget egyél mindenképpen.

2011. dec. 1. 16:06
 3/5 Zakathol ***** válasza:

Reggelire gyors felszívódású fehérje(a legjobb egy fehérjeturmix) és valami lassú ch(mondjuk zab, ezt leöntheted az előbbi turmixxal :D), vacsorára meg csak lassú felszívódású fehérje (túró).

Az általános vélekedés, hogy este már nem eszünk ch-t. Viszont nehezen hízóknak szerintem a lassú ch még este se árt.

2011. dec. 1. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:
ha csak szimplán tömeg érdekel, bármi mehet pacal pörkölt semmivel ne foglalkozz, ha még tápszert sem szedtél az anyagcseréd főleg fiatal korban vhol az egekben van, csoki bármi ami hízlal.Sztem inkább ne vegyél tápszert hanem normál kaját az inkább akkor kell már ha megáll t afejlődés a minőségi kajától is, pl rizs csirke v pulyka napi 5 ször v hallal, na ez után érdems vmi fejérjetartalmú kiegészítőt venni táplálkozás kiegészítésnek de sosem helyette!!!!
2011. dec. 1. 18:20
 5/5 A kérdező kommentje:

ok kössz a túrós dolgot mát sokszor hallottam megpróbálom.

Izomra mennék inkább tömegeléssel. Csak nem voltam tisztában a vacsis dologgal most már megvan kössz mégegyszer

2011. dec. 1. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!