Hogy értelmezzem a fegyencedzés edzésterveit?
Figyelt kérdés
Most a "Jó magaviselet" edzéstervet kezdtem el, nem igazán értem a beosztást.
pl: hétfő - fekvőtámasz 2 edzősorozat
A fekvőtámaszon belül, ugye minden lépésnél (a 10-ből) van 3 szint (pl: 1x10 2x15 aztán 3x30). Akkor a 2 edzősorozat azt jelenti, hogy mondjuk a "3x30"-at kell kétszer megcsinálni egy nap?
Bocs ha hülye a kérdés, de tényleg nem értem.
2011. dec. 1. 12:57
1/2 lulu77 válasza:
Nyugi, ezt én se értettem először.. De a jó magaviseletben azért van csak edző2 sorozat naponta, mivel azt már a haladóbb calistheniceseknek ajánlja, ergo már eljutottál addig, hogy csak 2 edzősorozatot kell csinálnod - a 3-4. lépésnél már így van mindenhol.
Amúgy ha te kezdőként csinálod ezt a programot, akkor 1 nap egyszer kell a 3*30 fekvőt megcsinálnod. nap 1-szer kell edzeni. Ez a lényeg. :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Gondoltam jobb az elején tisztázni, mert még csak a 3-dik lépésnél tartok mindenből (kivéve a vízszintes felhúzást, abból egyelőre nem megy a másodiknál nehezebb a sok ismétlés miatt). Szóval köszönöm a választ!
2011. dec. 1. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!