Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jógával is fogyhatok?

Jógával is fogyhatok?

Figyelt kérdés

napi 20percet jógázok ezenfelül heti 2-3alkalommal még egy 40perces jógagyakorlatot is végrehajtok.

170cm s 60-62kg vagyok.alakommal nincs bajom s nem is feltétlen akarok fogyni,de azért nem ártana. :)

2011. nov. 24. 16:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
amíg nem alakítod tudatosan fogyáshoz az étrendedet, addig semmivel sem lehet fogyni. véletlen persze lehet, hogy most pont tartod a tömegedet, és az edzés miatt átcsúszol nagyobb energiafelhasználással kalóriadeficitbe és fogyni fogsz. csak ha ilyen véletlenek előfordulnának, akkor nem lenne ennyi kövér ember az utcákon.
2011. nov. 24. 16:51
 2/13 dirtboy ***** válasza:
45%
nem hiszem,a jóga nem elég aktív hozzá hogy zabálja a kalóriát
2011. nov. 24. 16:52
 3/13 anonim válasza:
A jóga nem fogyókúrás csodamódszer, hanem egy életmód, de ha csak az ászanákat szeretnéd gyakorolni, mint valami tornát, akkor fogyhatsz. És ha valaki úgy hiszi, hogy a jóga nem elég aktív, akkor menjen el egy órára és próbálja ki, hogy fél óra után még mindig lagymatagnak hiszi e.
2011. nov. 29. 15:06
 4/13 A kérdező kommentje:
elég durva egy-egy jóga óra :) legalábbis olyan helyeken is van izomlázam,hogy azt sem gondoltam,hogy nekem van ott izmom :D
2011. dec. 21. 15:10
 5/13 dirtboy ***** válasza:
az egy dolog,de attól még fogyásra nem jó.
2011. dec. 21. 15:11
 6/13 A kérdező kommentje:
de legalább mozgok,semminél biztos jobb :) én fogytam még...ha játszik benne szerepet a jóga,ha nem.
2011. dec. 21. 15:12
 7/13 anonim ***** válasza:
feledzeni a tested jó, az igazi jóga. ha indiai gyémánt ököl kempót, vagy kalari payatt-ot tanulsz, akkor jógástul mindenestül nagyszerű gyilkos válhat belőled. fogyás más kérdés.
2011. dec. 21. 15:28
 8/13 A kérdező kommentje:
valószínűleg nem gyilkos akarok lenni :D csak valahogy kinézni.
2011. dec. 21. 15:31
 9/13 anonim ***** válasza:
hmm.. akkor érdekes módszert találtál. az egy dolog, hogy a harcművészetek sok energiát égetnek el, a jóga egészséges, de alakformálásra azt hiszem nem kell részletezni milyen edzések és étkezési formák hatékonyak.
2011. dec. 21. 15:34
 10/13 A kérdező kommentje:
vagyok 58kg azért az csak nem annyira undorító,mintha 120kiló lennék. :) akkora alaformálást nem akarok...csak hogy így maradjak :)
2011. dec. 21. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!