Lehet fejlődni főként izomban így is?
Figyelt kérdés
Elég szánalmas genetikám van, könnyen hízok a lágy részekre, és szerintem nagyon nehezen fejlődök szerintem izomban, ugyan sikeresen lefogytam, de az otthoniak újra a pálcika karú dagit akarják szerintem viszontlátni, utaltak is erre, most 175 cm és 65 kg vagyok (norm. alkatú.) 1 év alatt vajon mennyit fejlődnek izomba egy helyes étrenddel és helyes edzéssel. Ez lenne a fő kérdés. Egy 10 kg-s súlyzóm van otthon, ezzel csinálnék gyakorlatokat 1 héten 2-3 szor. pl. tricepsznyújtás, fej fölé nyomás stb. A pihenőnapokon lehet egyébként alacsony intenzitásban 25-30 percet tekerni szobabiciklin? (tudom hülyén hangzik, de ez a hobbim) Építő jellegű tanács és kritika jöhet. A bodybuilder.hu alapismereét elolvastam. Bocs a helyesírási hibákért, ha vannak.2011. nov. 22. 20:32
1/1 anonim válasza:
Ha elolvastad akkor értelmezd is. 1db 10 kilós súlyzóval max fitnessezni lehet. Jó kajával és normális edzéssel 10kg izmot fel lehet kapni kezdőként kb.
Kell egy fekpad,2db állítható kézisúlyzó,franciarúd,egyenes rúd és sok súly. (fekpad lábgépes ha lehet,vagy legyen+guggolóállvány.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!