Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szálkásítót fel lehet oldani...

Szálkásítót fel lehet oldani tejben v vízben?

Figyelt kérdés

és ha igen akkor meik lenne a jobb?magában nem tudom lenyelni a tablettákat,de ha feloldanám tejben v vízben akkor lemmenne.

16f

2011. nov. 20. 17:15
1 2
 1/12 dirtboy ***** válasza:
mi az a szálkásító,ezt magyarázd már meg.
2011. nov. 20. 17:21
 2/12 anonim ***** válasza:
alapvetően ilyen nem létezik, kíváncsi vagyok te mit nevezel szálkásítónak.
2011. nov. 20. 17:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit akarsz szedni, de a kapszulákat kell lenyelned küldesz rá vizet, mintha aszpirin lenne. Ha feloldanád valószínűleg olyan fos íze lenne, hogy nem innád meg.
2011. nov. 20. 17:24
 4/12 A kérdező kommentje:

haverjaim is gyúrnak,mondták h kezdjek én is h lefogyjak

nincs sok súly felesleg rajtam de azért jól jönne 1 kis fogyás.mondták h ez segít,megvettem de nem tudom lenyelni a tablettákat: [link]

2011. nov. 20. 17:37
 5/12 dirtboy ***** válasza:

jól át b asztak a haverjaid, vagy lehet hogy ők is tök süsük a témához mert ez ásványianyag-komplex.

jó olvasást: [link]

2011. nov. 20. 17:46
 6/12 anonim ***** válasza:
tök jó hogy van pénzed ilyenre, de amíg nem tudod miért kellenek nyomelemek, ennyire segg (bár nyilván jószándékú) haverjaid vannak, te pedig nyilván nem értesz az étkezéshez, addig nagyon hamar olvasd el a builderes alapismereteket, szerintem előttem már linkelték.
2011. nov. 20. 17:46
 7/12 A kérdező kommentje:
jó nem kell leharapni a fejem.kösz az eddigieket de akkor mien készítményt vegyek ami szálkásít?ez kiváltható vmivel?v visszavihetem?
2011. nov. 20. 17:56
 8/12 anonim ***** válasza:

még nem olvastad el amit mondtunk, ugye?

eddig nem is haraptuk le a fejed, viszont ezért már pl. okkal. nincsenek zsírégető termékek. nincsen tablettás szálkásodás, étrend kérdése! és olvasd el az alapismereteket!

2011. nov. 20. 18:01
 9/12 anonim ***** válasza:
vigyed vissza persze a felbontott kieget :D:D:D biztos visszaveszik...
2011. nov. 20. 20:24
 10/12 anonim ***** válasza:
ne vidd vissza, edd meg. jót tesz, de legközelebb ha veszel valami király cuccot, azért jobban informáld le. az a helyzet, hogy én nem veszem meg tőled, mert még ha olcsóbban is adnád, sajna most tápkiegekből csak a legalapabbakra futja (c-vit, porcerősítő) de hátha el tudod boltolni valakivel.
2011. nov. 20. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!