Defendo-ról, mint önvédelmi módszerről milyen véleményetek van? Esetleg a miskolci edzésekre jár valaki? Arról vélemény? Havidíj mennyibe kerül?
Nem irreális, a boksz, és birkózó edzéseken kívül minden hasonló edzés ilyen árban van. (9000 forint körül)
A defendo amúgy jó stílus, de gyakorlatilag 0 az esélyed, hogy normális, tapasztalt, más stílusokban is jártas edzőt kapjál.
én jártam rá.
teljesen jó,tanítanak tényleg használható dolgokat,de azért egy küzdősporthoz képest sehol sincs.
szerintem úgy használható ez a rendszer eredményesen,ha már van valamilyen küzdősport múltad,alapod.
kezdőként szerintem nem az igazi,mert az alap dolgokat azért nem tanítják rendesen.
"teljesen jó,tanítanak tényleg használható dolgokat,de azért egy küzdősporthoz képest sehol sincs."
akkor mi is a jó benne? jó a hangulat? :D vagy vagy.. tanítanak használható dolgokat.. pl. ütni? ez bizony jól hangzik.
:D
nem.
ütni,verekedni ökölvívó edzésen tanítanak meg rendesen.
apró trukkökre gondolok,pl ujjfeszítés,kézélütés,ez az orrfelnyomás is új volt nekem.
meg átveszik a konfliktusok pszichológiáját is.
a pszichológia jó.
az ujjfeszítést amíg egy átlag ember csinálja, addig őt vágják orrba. lehet hogy nem olyan technikásan, mint azt Def.-en elmondják, de ugyan úgy be fog könnyezni és elengedi a feszítést, tehát pont annyira megy a technikáival mint a kravmagások. utcai harc nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!