Miért hiszik azt sokan, hogy a négerek fizikailag erősebbek, jobb sportolók, mint a fehérek?
Rengeteg embertől hallom, és gyakran olvasom itt ezt a tévhitet. Sokan azt hiszik, hogy a négerek fizikailag erősebbek, és jobb sportolók, mint a fehérek.
De kérdezem én: Ha már a négerek erősebbek, akkor hogy lehet, hogy a legjobb súlyemelők, erőemelők, nehézatléták, erősemberek, kajakosok, kenusok, evezősök, vízilabdások, birkózók, stb. mind fehérek? Ha a négerek erősebbek, akkor hogy lehet, hogy a nagy, és/vagy kitartó erőt igénylő sportágakban nem a négerek jók?
A másik: A négerek mitől lennének már jobb sportolók? Milyen sportágakban jobbak a fehéreknél atlétikán, kosárlabdán, néhány küzdősporton(box, judo, karate, és ennyi!) kívül?
Nem lehet, hogy inkább csak más sportágakban jók? Mert hogy genetikailag nem erősebbek, jobb sportolók, az biztos!
összes komoly sportba a négerek a legjobbak.-.kajakosok, kenusok, evezősök, vízilabdások, birkózók,stb ezek hol komoly sportolók ? na ne viccelj apám , mert beszarok mindjárt.
Komoly sport : rövidtávfutás , box , american footbal ,testépítés,..és amibe természetessen a legjobbak a négerek .
Genetikailag erősebbek ,és jobb sportolók , ha hiszed hanem ! FASZORÚ !!!!!!!!!!!!!
"kajakosok, kenusok, evezősök, vízilabdások, birkózók,stb ezek hol komoly sportolók ? na ne viccelj apám , mert beszarok mindjárt. "
Elmész a jó 3,14-csába! Mond ezt egy birkózónak a szemébe, kíváncsi vagyok utána hány csontod lenne ép. A fehér birkózók a szart is kiverik a drága néger bokszolóidból MMA-ban. Erről ennyit.
Természetesen a négerek se egyformák. A szudáni típusú feketék nőnek tipikusan 2 méter fölöttire, és ha látsz amerikai fekete kosárlabdasztárt, annak őse valószínűleg Szudánból hurcolt rabszolga volt. Azért őket választották rabszolgának az amcsik, mert valóban nagyok és erősek, tehát jól bírták a munkát, szemben az indiánokkal, akik nem voltak hajlandóak nekik dolgozni, ráadásul azok a betegségek, amikre a fehér ember immunis, vagy jobban viseli, az indiánokat egyből elvitték.
De Afrikában élnek a pigmesuok is, akik örülnek, ha 150 centire megnőnek. Nem tudom, hogy ők milyen sportágakban jók? Mert pigmeus szertornászt nem igazán láttam még.
De persze az adottság nem elég: ahhoz, hogy valaki jó sportoló legyen edzeni is kell, még meg nem keveset. Ahhoz pedig motiváció is kell. Ezeknek a feketéknek nagy része szegénységben él, hiszen, főleg a déli államokban még mindig nagy a szegregáció, és egy fekete fiatalnak a sport egyfajta kitörési lehetőséget kínál a nyomorból. A sport vagy a zene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!