2 éve van jogsim, azóta mindig én hordom a családom. Ha mennünk kell valahova fizikailag rosszul vagyok. Pedig béna sem vagyok, csak nem szeretem ezt a felelősséget. Jobb lesz ez valaha?
Én imádok vezeti, mindig csak vezetnék. Nekem kb. 4 és fél éve van.
Attól félsz, hogy valami történik míg veled vannak? Nem bízol magadban?
12 éve van jogsim az összes elérhető kategóriában.
Imádok vezetni. Egyedül jobban szeretek menni bárhova, mint családdal. Ez alól kivétel, amikor olyan emberekkel megyek, akiknek nincs jogsijuk. A párom sajnos színtén minden kategóriás jogsival rendelkezik és állandóan beleszól mindenbe. Egy idő után kisebbségi érzetem támad, hogy béna vagyok.
Vannak, akik nem szeretnek vezetni és ebből kifolyólag nem is teszik oda magukat szívből, lélekből. Ez nem biztos, hogy változni fog. A szomszédom sem szeret vezetni és inkább gyalog megy mindenhova, pedig van kocsija.
Szerintem ez nem a felelősség miatt van, hanem a kényszer miatt. Mert gondolom, akkor is menned kell, amikor nem akarsz. és milyen jó lenne, ha egyszer végre nem kéne elmenned, mert más is eltudja vezetni a kocsit....
Azért szerezted csak meg a jogsit, mert a férjednek visszavonták? Nem hiszem, hogy ez a felelősségvállalással összefüggésben van.
Az egyik barátnőm évekig súlyos beteg gyerekekkel foglakozott és ezért nem vállalt gyereket, félt, hogy mi lesz, ha véletlenül neki is beteg gyereke születik. Mostmár nem lehet neki, pedig szeretne. Nem hiszem, hogy ez egészséges hozzállás.
Szia!
Szerintem meg attól nem lesz beteg hozzáállású senki sem, mert segíteni szeretne másokon. Egy gyerekvállalást egy jogosítvánnyal azért nem lehet összehasonlítani.
Lehet, hogy félsz az utakon, az is lehet, hogy a kényszert unod már, mert ha jól olvasom, a család "belekényszerít" a vezetésbe.
Mindenesetre apukámnak igaza van: nem vezetni nehéz, hanem mások hülyeségének a kivédése.
Balesetmentes vezetést és próbáld kizárni azokat az élményeket, amelyeket a balesetin szerzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!