Bike712 kérdése:
Ez jó kaja suliba Tömegnöveléshez?
Figyelt kérdés
Sziasztok!2 hónapja kezdtem a tömeg növelést de eddig a suliban a kaját nem tudtam megoldani.Szerintetek mi a legjobb kaja erre a célra?Puffasztott rizs és tonhal elég lenne?2011. nov. 13. 22:00
1/5 anonim válasza:
a tonhal ès pufasztottrizs pl. pont hogy kaloria mentes kaja... egyél sok hùst kezdetnek! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló, a puffasztott rizsben több a kalória és a szénhidrát mint a sima rizsben .A tonhal csak a fehérje részét szolgáltatná a kajálásnak.
2011. nov. 13. 22:31
3/5 Zakathol válasza:
Ne halgass az elsőre. Nem ért hozzá.
A puffasztott rizs és tonhal teljesen jó! A lényeg, hogy meglegyen mindenből a kellő mennyiség! :)
4/5 anonim válasza:
A puffasztott rizsben miért is lenne több rizs, mint a sima rizsben? Puffasztás közben titkos összetevőket kevernek hozzá????
A tonhal pufirizs kombó jó amúgy, csak k.rva büdös.
Én kajásdobozt viszek, abba belefér a zöldség is, hús is, rizs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!