Gerincferdülésesel! Használt a gyógytorna?
Nyútógyakorlatokat kell végezni.
persze hogy használt. bár gondolom vannak határok, hogy milyen fokú torziót mennyire lehet a hátizmok erősítésével korrigálni.
mindenképpen érdemes szakemberrel konzultálni, és speciális gyakorlatokat tanulni, végezni.
labdáznak mint játék, vagy labdáznak mint a nagy felfújható torna eszközzel edzenek?
egyébként az én tapasztalataim szerint a mély hátizmok erősítését nagyszerűen el lehet végezni a földön. nagyon hatásosak a medencebillentéssel végzett homorítások.
.. és nem harcművészetet tanulnak.. az élet nem tökéletes.
szerintem kérd meg a szakembert, hogy tanítson meg téged a hátizom erősítő gyakorlatok helyes kivitelezésére, és akkor tudtok otthon edzeni.
illetve egy hosszabb foglalkozásba pedig belefér némi játék, gyerekkoromban nekem is volt szerencsém.. de akkor 1,5 órából szerintem 10-15 perc játék, pihenés jó ha volt összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!