Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A futás melyik módja a leghatá...

A futás melyik módja a leghatásosabb fogyásra, és melyik állóképesség javításra?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra, hogy mondjuk lassabban többet, vagy gyorsabban kevesebbet. Esetleg változó tempóban. Futás közbeni séta belefér-e vagy nem?
2011. nov. 8. 20:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kiboritó ez a sok idióta kérdés az oldalon, fogyni mindentől fogsz f*szom mikor értitek már meg? Ha otthon ülsz egész nap a pics*don DE közben súlyzozgatsz attol is fogysz! ha csak fekvőzöl egész nap attol is fogysz mindentöl le lehet fogyni csak nem ien napi fél orákat kell csinálni..
2011. nov. 17. 19:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Jól van te IQ betyár..kib@szott okosnak érzed magad te is. De ha tényleg ilyen okos vagy akár végig is olvashatnád a kérdést...nem csak a fogyásról van benne szó ;)
2011. nov. 21. 12:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Diéta lehagyhatatlan a fogyáshoz sajnos. Bár látom abban is vannak tévhiteid, így nem csodálom, hogy hülyeségnek tartod. Sokkal többször kellene enned és nem mindegy, hogy mit. Én 0 métert futottam, 4 hónap alatt 12 kilót adtam le sétával és diétával. Mostanában kezdtem a futást és azt kell mondanom, hogy ne arra koncentrálj, hogy hogy kell futni a fogyáshoz, hanem inkább keress egy futó edzéstervet a saját képességednek megfelel (pl 5 kilóméter lefutása egyben, vagy félmaraton felkészítés, ha már jobb futó vagy eleve) és azt csináld végig. Ezek kb 2-3 óra heti elfoglaltságot jelentenek. Ha megfelelően figyelsz az étrendre, akkor a végére biztos vagyok benne, hogy eléred a kívánt súly eredményt is.
2011. dec. 25. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!