Tömegnövelő étrendnek jó szerintetek?
1,Zabpehely (50g)+gyümi joghurt
2,Puffasztott rizs(40g)+csirke mell/comb/pulyka hús(100g)+zöldség
3,Puffasztott rizs(40g)+csirke mell /comb/pulyka hús(50g)+zöldség+sportszelet
4,Krumpli( amennyi jól esik)+csirke mell/comb/pulykahús (100g)
5,Tojás 3db (főtt/rántott/tükör)
6,Túró (50g)+vmien ízesítéssel
2. és a 3. étkezés az az iskolában történik ezért gondoltam a puffasztott rizsre, mert nincs lehetőség a melegítésre.
Ez mellé egyedül vitamint szedek (daily one)
Célom: 5-6kiló izom lenne :D
167cm /56kiló/ lány
én úgy vagyok vele, hogy a tejben (a sok zsír ellenére) még mindig több hasznosuló fehérje van, mint egy agyoncukrozott mű valamiben... bár nem tudom, egyik sem a legjobb.
amúgy tuti neked van igazad, nem én leszek élelmiszermérnök :D
ne már, nem szereted a zab ízét? :)
én reggelente vízzel eszem :D
tisztelet nektek h megtudjátok úgy enni :D én nem :D
hozzáteszem dilisnyuszi majdnem eltaláltad h mi leszek ha nagy leszek :)
höhö.. fogjuk rá.
---- --- -- - --
amúgy én egyikről (tej, joghurt) sem jelentem ki, hogy jó vagy rossz, illetve hogy egyik jobb vagy a másik rosszabb, egyik kicsit jobb másik kicsit rosszabb... mert alá lehet támasztani a tejet bizonyos érdemeivel, és normál esetben egy fermentált terméknek is sok jó tulajdonsága lehet (kalcium, stb. ásávnyi anyagok megmaradnak, a tejsav baktériumok pedig létrehozhatnak vitaminokat stb.) csak hát, itt az epres joghurt példája, ami nyilván igaz sok más termékre is, hogy azért ehető, mert fűrészporból ki tudjak nyerni olyan eper ízű vegyületet, amivel meg lehet ízesíteni.. innentől valahogy eredetiségét veszti az egész, nem tudom.. szerezzen be mindenki házi tejet és készítsen joghurtot otthon, mert egyszerűen még ha egyszer tejiparba is kerülök, képtelen vagyok azt tanácsolni, hogy együnk joghurtot mert az milyen jó. mert amit kib.aszott mesterséges "természetes" aromákkal ízesítenek és csak azért finom, az biztos hogy nagyon jó..
persze vannak kivételek, meg ott a natúr joghurt.
és te Kérdező, te mi leszel ami majdnem élelmiszermérnök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!