Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ciki, hogy nem tudok fekvőtáma...

Ciki, hogy nem tudok fekvőtámaszt csinálni?

Figyelt kérdés

Felmértek minket a suliba és csak a hibátlan gyakorlatot lehetett számolni és nekem egy se lett.

De viszont a többiek számolták a hibásakat is. Szóval így nagyon ciki a 0 fekvőtámasz?

14/L

2011. nov. 4. 22:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Úgy tudom a csajoktól csak a női fekvőtámaszt szokták kérni. Pont azért mert tudják, hogy az is nehezen megy. Itt a gyakorin mindenkinek akkora szája van, ha megnéznénk tud-e egy normális fekvőtámaszt rájönnénk, az nem is az amit csinál.
2011. nov. 5. 12:19
 12/23 anonim ***** válasza:

Én egy szóval sem mondtam, hogy négyezret meg tudok csinálni - ha rám utalsz.

De azért nemár, hogy 0, azaz nulla darabot....

2011. nov. 5. 12:43
 13/23 anonim ***** válasza:
Az és szerintem megéri tenni ellene és az hogy 0 fekvő azt ép ésszel nem is tudom felfogni .A fegyenc edzésbe (agyon fognak vágni érte hogy folyton ezzel jövök ) ,ott van rengeteg gyakorlat egykezes fekvőig megy a dolog amit gondolom nem tervezel viszont onnan indúl a történet hogy falmellett fekvő szóval a női fekvő az már extrém szint .Azt lenne érdemes kicsit komolyan venned ha akarsz valamennyit csinálni Heti kétszer 15 percet rászánsz azt jól van kövi felmérésre már fog jobban menni . Ha meg nem érdekel annyira hogy fejlődj akkor meg nem érdem miért kérdezted meg .
2011. nov. 5. 14:05
 14/23 anonim ***** válasza:
Dehogy kérik a csajoktól a női fekvőt , az nem azért női fekvő , mert nőknek találták ki hanem mert könnyebb sokkal tulajdonképpen punci fekvőnek is nevezhetnénk ugyan az a lényeg .
2011. nov. 5. 14:07
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Igen, gáz. A női fekvőtámaszban meg nem is értem a feladatot, aki egy olyat nehéznek talál, az szerintem tényleg süllyedjen el. Nem kell mindenkinek heti 10 edzésre járnia, de azért szerintem az nem egy nagy elvárás, hogy a hát, mell, és karizmaid elbírjanak 25 kilót.
2011. nov. 5. 14:26
 16/23 anonim ***** válasza:
Jaja ki kell edzened magad hogy utána tudj vásárolni :D
2011. nov. 5. 14:28
 17/23 anonim válasza:
53%
20 eves vagyok,lany.gyakran sportolok,hetente tobbszor is,60-100percet,sulyzo meg ilyenek,de a fekvotamaszt en sem tudom csinalni(megjegyzem 25-30kgot pedig konnyen elbirok azert).
2011. nov. 6. 00:50
 18/23 anonim ***** válasza:
Súlyzós edzést ne hasonlítsunk testsúlyos edzéshez a lényege is más . A súlyzós edzések izomzat növelésre mennek és másodlagos az erő míg a testsúlyos pont fordítva persze ha már ilyen hatalmas súlyokkal tolod akkor az is erő csak azokkal meg már olyan kötött leszel , hogy nehéz vele mit kezdeni bunyóba pl már nem olyan nyerő ha egy Gorilla vagy
2011. nov. 6. 12:11
 19/23 anonim ***** válasza:

Nálunk is a szebályost mérik.

A lányoknál 7-ből egy lány tudott 20-at a többi 8 nál kevesebbet.

én 74-et csináltam, míg a második fiú pedig 25-öt.

14/f

2011. dec. 3. 21:37
 20/23 anonim válasza:
41%

Nálunk is a lányoknál is a szabályosat mérik csak. Miért lenne a lányoknak nehezebb fekvőzni? Nálunk 50-től ötös. Én csillagos ötöst kaptam. 137-et csináltam.

16/F

2012. jan. 21. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!