és miért lenne nálad airsoft itt kezdödik a dolog?ha tod hogy rád támad eleve nem mész oda nem?
2011. nov. 5. 19:00
12/17 anonim válasza:
airsoft minden 13 évesnél van, de akár egyetemistáknál. ezzel játszanak szünetekben (a 13 évesek).
2011. nov. 5. 19:06
13/17 anonim válasza:
18 éven aluliak nem vásárolhat airsoft fegyvereket, ha van neked akkor ez van, az már más kérdés hogy tudsz e célozni is. De nekem elég nonszensz hogy egy 13 éves fiú fegyverrel a kezében mászkál, nem is tudom minek, ha annyira félsz az utcán akkor szólj a szüleidnek hogy vigyenek kocsival, vagy ha csak szimplán te akarsz lenni Billy a kölyök akkor kezdetnek nem rossz.
2011. nov. 9. 15:27
14/17 anonim válasza:
tényleg ajánlottabb mielőbb harcművészetet tanulni, és mondjuk lehet pár év múlva de késes stílust is felvenni a listára. az embert nem támogathatják mindég a szülei, meg amúgy is, kik a szülők? Mr és Mrs. Chuck Norris? az ember magát tudja megvédeni, és erre elég jó a kés.
2011. nov. 9. 17:27
15/17 anonim válasza:
Önvédelem AIRSOFTAL XDXDXD ekkora hülyeséget utoljára valamelyik monti python filmben hallottam XDXD
2011. nov. 30. 19:33
16/17 anonim válasza:
12-es válaszoló nincs minden 13 évesnél airsoft és nem azzal játszunk a szünetben
1 az egész iskolában 1 gyereknek van airsoftja a többieknek pl nekem csak bóvli van amit a búcsúba vettünk és az nem mondható airsoftnak
2 ilyen bóvlija sincs mindenkinek mert azért nem mindenkit érdekel
3 ha lenne aisoftom az biztos hogy nem vinném el suliba
4 az az 1 gyerek akinek van az sem hozza el és nem azzal rohangál az utcán(de amúgy nem pisztolya hanem mp5-öse van ami még feltünőbb lenne) amúgy a kérdésre válaszolva nem hiszem hogy az airsoft önvédelemre való és amúgy meg mivel önvédelemből tetted és kiskorú vagy nem tartózhatnak le max ha ezzel jól elcsezted akkor a szüleidet pláne ha cigányt lőttél meg
2011. dec. 3. 10:30
17/17 anonim válasza:
akkor minden 13 évesnél lehet. felnőtt emberek ilyennel játszanak, akkor gyerekek miért ne szórakoznának vele? most éppen lehet más a divat.. tök mindegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!