Fegyencedzés. Hogyan?
hetente hányszor, milyen időközönként eddzek(hétfő-szerda-péntek)?
Mennyit? van pl az első gyakorlat kezdő fokozata, 1x5kell egy nap? Vagy hányszor kell megcsinálni az 1x5-öt
és mikor léphetek tovább a 2x10re?
A könyvet sajnos nem tudom megvenni
Nagyon szépen köszönöm előre is a rendes válaszokat
Inkább mutatom mint magyarázom.. :D Ez is könyv amúgy, lassan tölt be, de megéri megvárni, véleményem szerint ebből sokkal több mindent lehet tanulni mint a Fegyencből, viszont abba meg sokkal jobbak a gyakorlatok... Szóval ezt is érdemes elolvasni, pár dolgot át tudsz vinni Fegyencbe aztán - erőlégzés, feszítés stb. Ez más módszerrel edz, mint a Fegyenc, akár hiszed akár nem, erőnövelés szempontjából sokkal hatásosabb - 2-3 hét alatt megcsináltam egy szabályos egykezes fekvőt, pedig előtte egy felet se tudtam volna, az egylábas guggolás meg kb 1 hét volt -, de nőni annyit se fogsz mintha Fegyenceznél - magyarul szinte semmit. Ezért én használtam ezt a módszert 3 hétig - az a lényege, hogy naponta többször edzel, de kis ismétlés számokba, úgy hogy egyáltalán ne fáradj el -, aztán visszaálltam a Fegyences napi egy edzésre, ahol azért beleadok mindent. Nekem az jobban tetszik, szeretek valamennyire elfáradni edzések végén, bár így lassabban fogok erősödni ez tény, de hát ráérek... :D Plusz így valamennyi izom is rám jön majd azért..
Asszem ennyit kérdeztél, ha van valami akkor szólj nyugodtan, igyekszem válaszolni...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!