A fitnesstol fogyhatok is nem csak izmosodok? !
eloszor leakarnak adni par kilot hasambol es combombol aztan pedig formasodni akarok.. kerek feszes popsik...koskas has stb :P
Milyen sportot javasoltok ?!
16 eves lany 170 cm es 60 kg ....
fitness jó
a kaja függvénye az izmosodást.
es ha kozbe dietazom akkor fogyok :D ?!
vagy hogy mint kell ezt cisnalni ?!
kerlek irjatok le bovebben is :D
napi 100-150 szénhidrát és 2-3g fehérje testsúlykilogrammonként.
Az én 85 kilómhoz ez úgy néz ki hogy:
600g csirkemell, 100g basmati rizs, 100g darált zab, 3 adag fehérjeturmix, 2 evőkanál lenmagolaj, saláta, zöldségek (nem hüvelyesek és nem krumpli).
Emellé erős multivitamin, meg napi 2000mg L-karnitin.
Heti 4X60 perc szobabicaj 130-as körüli pulzuson. A heti 3 súlyzós edzésre most nincs időm sajna.
Ezzel heti 1,5 kiló ment le. 11,4%os testzsírról indultam 89 kilósan most 86 vagyok, de kb 82 kilósan fogok ott tartani, hogy igenszálkás leszek.
Ez a diéta nem hiánydiéta, s nem is az izmaidat bontod vele, tehát 99%-ban zsírt veszítessz, ami nem fog visszajönni jojo efektus formájában.
Azt hogy mikor lesz vége a diétának nem tudom, nem tűztem ki célt csak azt hogy elég durván lediétázzam magam. Nem sietek, nam aggódok egyszer majd el fogom érni. Csak így tipp alapján szerintem min 2 max 6 héten belül el fogom érni, de hogy mikor azt nem tudom. Én nem fogom abbahagyni vagy feladni ha véletlen kicsit több időbe telne. Ez a lényeg! Nem szabad feladni, mert aki feladja sohasem fog lefogyni!
huppsz elírtam először, nem 85 hanem 86 kg vagyok...
Nemröhög! Együttérez! :D
Koszike a valaszt :D
Nagyon hasnzosnak tunik..
en 2-3 kilot akarok leadni csak.. a kis zsirparnakbol mert van egy kis pocim es combom is...
szerinted ha hetente 4x eljarok akkor 1 honap alatt elerhetem az eredmenyt :D?
Sokan modnjak hgoy nem kel lsemmit fogyjak.. mert hjol nezek ki.. de magamnak nem tetszem.. es feszesebb akarok lenni egyenes hasikaval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!