Az normális hogy 14 évesen 150 fekvő támaszt tudok megcsinálni egyhuzamban? Azt mondta nekem néhány ismerösöm hogy ők 200-300-t csinálnak.
simán meglehet csinálni 150et is egyhuzamban, nézd meg a világcsúcstartókat mennyit csinálnak :) vagy pl őt! ezen tuti besz*rsz
én is 13 éves vagyok, hamarosan betöltöm a 14-et.
és most év elején 52 fekvőtámaszt tudtam szabályosan megcsinálni a suliban, bár egyéni rekordom 71.
ha 150-et meg tudsz csinálni,az jó eredmény, és átlagban 40-50-et tudok megcsinálni nagyobb erőfeszítés nélkül,de már 3 hónapja edzek,minden nap 1-2 óránként 10 fekvőt nyomok le, 5 húzódzkodással és 5 tolódzkodással.
Kevésnek tűnik,de 3 hónappal ezelőtt 32 fekvőtámasz volt a rekordom , 6 húzódzkodás (:S) és 3 tolódzkodás,ma már több,mint 10 húzódzkodást,tolódzkodást és több,mint 70 fekvőtámaszt is meg tudok csinálni,céljaim:
húzódzkodás:25
tolódzkodás:25
fekvőtámasz:125
egykezes fekvőtámasz:10(ebből még csak 1 megy, az is remegve,de majd meglesz szerintem egy idő múlva a 10 is )
Hű de le vagyok maradva. 13 éves kissrácok (gyerekek) egész nap csak edzenek? Tényleg? A tanulásra meg a szabadtéri sportokra, játékokra azért marad időtök, remélem!
Jesszus, én pozitív ember vagyok, de ez...
Az izmaitok még ki sincsenek fejlődve tökéletesen, ráadásul komoly terhelésnek teszitek ki az ízületeiteket, porcot, mindent. Nem is beszélve arról, hogy mennyire rá vagytok kattanva valamire, ami se nem szükséges ebben az életkorban, se nem hasznos.
Ez azért kell, hogy jobb fejnek tűnjetek, és elfogadjanak benneteket? Mit akartok kompenzálni ezzel 13 évesen? (Ez kb. olyan, mit ugyanebben a korban az anorexia a kiscsajoknál - betegség.) Vagy tényleg csak kamuztok, ahogy egyesek előttem pedzegették ezekről az állítólagos teljesítményekről? (Remélem, csak az utóbbi, az kevésbé ártalmas hosszútávon, mint a valódi agyament erősködés!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!