Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az normális hogy 14 évesen...

Az normális hogy 14 évesen 150 fekvő támaszt tudok megcsinálni egyhuzamban? Azt mondta nekem néhány ismerösöm hogy ők 200-300-t csinálnak.

Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 14:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%
elmondom, vagy nagyon ügyes, erős vagy, vagy nem szabályosan csinálod. én 17 évesen 100 kilót nyomtam fekve, és 50 fekvőtámaszt tudtam szabályosan megcsinálni. bár mondjuk 85 kiló voltam, 14 évesen te biztos sokkal könnyebb vagy. gratulálok, szép teljesítmény! az ismerőseid meg mennyenek a búsba, mondani én is tudok elég sokmindent, hogy a mikulás a holdon él, hitler unokája az antarktiszon épített magának nyalókagyárat, májkül dzsekszon pedig nem halt meg, hanem a plasztikai műtétek után már csak akváriumban tudja az arcát hordani. mondani lehet sokmindent, te csak dolgozz tovább, ne foglalkozz velük! valszeg azért vágnak fel a 2-300 db fekvőtámasszal mert borzalmasan irígyek rád. ami érthető, hiszen én is irígy vagyok.
2011. nov. 11. 09:07
 12/23 anonim válasza:
100%
Énis 14 éves vagyok szoktam néha gyúrni de nem rendszeresen és nekünk is volt az osztályunkba tesi órán ilyen felmérés az átlag 30-40 körül volt a legtöbb 51. De 30 után már senki nem csinálta szabályosan. Szóval a 150 elég fantasztikus teljesítmény(bár szerintem kamuzol) de a 200-300 az szinte lehetetlen még felnőt testépítőknek se menne szerintem.
2012. júl. 1. 16:23
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

simán meglehet csinálni 150et is egyhuzamban, nézd meg a világcsúcstartókat mennyit csinálnak :) vagy pl őt! ezen tuti besz*rsz

[link]

2012. júl. 2. 21:54
 14/23 anonim válasza:
60%
én 13 éves vagyok és 100-110-et tudok csinálni úgy ,hogy az jó teljesítmény.
2012. szept. 26. 19:09
 15/23 anonim válasza:
43%

én is 13 éves vagyok, hamarosan betöltöm a 14-et.

és most év elején 52 fekvőtámaszt tudtam szabályosan megcsinálni a suliban, bár egyéni rekordom 71.

ha 150-et meg tudsz csinálni,az jó eredmény, és átlagban 40-50-et tudok megcsinálni nagyobb erőfeszítés nélkül,de már 3 hónapja edzek,minden nap 1-2 óránként 10 fekvőt nyomok le, 5 húzódzkodással és 5 tolódzkodással.

Kevésnek tűnik,de 3 hónappal ezelőtt 32 fekvőtámasz volt a rekordom , 6 húzódzkodás (:S) és 3 tolódzkodás,ma már több,mint 10 húzódzkodást,tolódzkodást és több,mint 70 fekvőtámaszt is meg tudok csinálni,céljaim:

húzódzkodás:25

tolódzkodás:25

fekvőtámasz:125

egykezes fekvőtámasz:10(ebből még csak 1 megy, az is remegve,de majd meglesz szerintem egy idő múlva a 10 is )

2012. okt. 6. 17:28
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
én novemberbe leszek 14 és egykézel SZABÁLYOSAN tudok csinálni 10-fekvőt de volt már hogy csináltam 10-et pihentem 5 másodpercet és utána megint 10-et. Az elején nekem sem ment de néztem olyan vidit amin a hasa alá tett egy labdát és addig nyomta az egykezes míg a labda nem érta a hasát. Ezt gyakorold te. Bár én nem ezt csináltam. Hanem a fegyencedzés-t lenyomtam utána gyúrtam (igaz már fél éve edzek de 2-hete kezdtem ez a vegyített edzést) és 2-hét után már ment is az egykezes. Ezt gyakorol és 2-hét után menni fog hidd el :)
2013. febr. 1. 17:21
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Szabályos fekvőtámaszból biztosan nem tudsz 150-et megcsinálni, max gyorsfekvőben. Az ismerőseid se.
2013. márc. 5. 14:24
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
miért nem? nem lehetetlen semmi se
2013. márc. 6. 22:11
 19/23 demeve válasza:
100%

Hű de le vagyok maradva. 13 éves kissrácok (gyerekek) egész nap csak edzenek? Tényleg? A tanulásra meg a szabadtéri sportokra, játékokra azért marad időtök, remélem!

Jesszus, én pozitív ember vagyok, de ez...

Az izmaitok még ki sincsenek fejlődve tökéletesen, ráadásul komoly terhelésnek teszitek ki az ízületeiteket, porcot, mindent. Nem is beszélve arról, hogy mennyire rá vagytok kattanva valamire, ami se nem szükséges ebben az életkorban, se nem hasznos.

Ez azért kell, hogy jobb fejnek tűnjetek, és elfogadjanak benneteket? Mit akartok kompenzálni ezzel 13 évesen? (Ez kb. olyan, mit ugyanebben a korban az anorexia a kiscsajoknál - betegség.) Vagy tényleg csak kamuztok, ahogy egyesek előttem pedzegették ezekről az állítólagos teljesítményekről? (Remélem, csak az utóbbi, az kevésbé ártalmas hosszútávon, mint a valódi agyament erősködés!)

2013. márc. 26. 15:01
 20/23 anonim ***** válasza:
67%
Kicsit erősödünk és a porcaink és izületeink is erősödnek vele.Nem játszom az agyam.Vigyázom magamra.De tény az tény hogy 10 egykezes fekvőt tudok nyomni.... Ja és jeles tanuló vagyok és játszani is meg mindenre marad időm mivel egy héten háromszor edzem és az is max. másfél-két óra.
2013. márc. 26. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!