Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kezdjem akkor a fegyenced...

Hogy kezdjem akkor a fegyencedzest?

Figyelt kérdés

hat ez mar a nemtudom hanyadik kerdesem ezzel kapcsolatban mar total szegyen!

na az alenyeg hogy olvasgattam ma a neten s lattam hogy van ez a CALISTHENIC edzes!

ez a fegyencedzes nagyjabol igaz?

na most abban van olyan hogy tolodzkodas is !

mindent tudok mar nagyjabol ..aztan lattam olat hogy 300 edzesterv s uglatom az elegge hatasos!

a CALISTHENIC sok helyen ellentmond a fegyencedzesnek pl hogy ne pihenjunk a gyakorlatok kozott es azt hogy sokat csinaljunk beloluk!!

milyen gyakorisaggal kell edzeni a calisthenic edzes szerint tehat vannak ott olyanok mint fekvotamasz stb stb s ezeket akkor minden nap csinaljak agy minden masodik nap?

lehet e a calisthenic edzesekhez sulyzos edzeseket beiktatni??

annyi oldal atneztem ezzel kapcsoatban,a hatasairol tisztaban vagyok mar hogy milyen erosek lahatunk a (videok jok)

na akkor most veglegesen hogyan kellene edzeni hogy jo legyen ez idegesit csak mar!

koszoom hogy ennyien valaszoltak mar a sok kerdesre amit feltettem de nem tudtam megynyugodni mindig bizonytalan lettem!

nem tudna nekem valaki eg yolyan edzestervet mondani a callisthenic edzeseköl s a fegyencedzerol ami jo s nagy hatast ert el vele?

mi a jobb a calistheic vagy a fgyencedzes?

a 300 edzesprogram hatsos?? kepeken latni de nemtom hogy joo e meg az aztmondja 4 honap oszt elerheto az az erö!!

na most ez meg bizonytalanabba tett na szavasz ennyi!!

kesz!

ez az edzesterv jo:

hetfon fekvotamasz es guggoas plusz labemeles huzodzkodas

kdden fekv. guggols majd hid es kezenallas fekv

ezekoze lahet sulyzost is betenni de van jelentösege?

vagy csak hasznaljam ajo magaviseletet?

mar en is belefaradtam a kerdezgetesbe de sose tudok mar biztos lennia dolgomba

2011. okt. 16. 17:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

GreenTea

Az edzesterv ok, és nem kella fekv. Egy jo edzeshez elega jo magaviselet. A 300 edzes fa$z a jo. En ettol krva eres letem. Tartas pihenoket is, de kella minel tobb ismeteles.

Sok sikret es jo edzkeseket!

2011. okt. 16. 21:49
 12/18 A kérdező kommentje:

bocsanaz a helyesirasert csak az infoteremben sötet volt es nem lattam a billentyuket:)

igen mar elkezdtem a fegyencedzest , csinalom mar lassan 2 honaj most ugy csinalom hogy hetfön megcsinalom a fekvotamasz labemeles guggolas es huzodzkodast, aztan kedden

a fekvotamasz, guggolas ,hid es kezenallasos fekvotamasz! de ezt mar leirtam s ezt valtogatom szombatig majd pedig vasarnap egy pihenonap!

sulyzos edzeseket is tettem bele ma pl vallaztam meg bicepszeztem es tricepszeztem ! azert mert elegge "kicsi" a karom szoval aztan olvastam a callisthenicrol ami azt mondja viszont hogy a teljes izomfaradasig gyurjunk!

na meg az a 300 edzesterv is elgondolkodtato volt lehet az is jo?

nem tudom! en csak szeretnek izmos lenni es erös , szeretnem elsajatitani a fegyencedzesben leirt kezenallasos fekvotamaszt szoval a mesterhatos legvegsö lepeseit! mennyi ido alatt csinalhatom meg amugy 1 év? menne?

a sulyzos edzesek nem rontnak rajta?

megkoszonnem ha leirnad az edzestervedet !

köszönöm elöre is!

2011. okt. 17. 19:38
 13/18 A kérdező kommentje:
olvastam a meztelen harcost is de nem tudom hogy lehetne a fegyencedzessel ötvözni!
2011. okt. 17. 19:42
 14/18 A kérdező kommentje:

Green Tea

meddig csinaltad a 300 edzestervet?

milyen gyakorisaggal edzettel egy heten?

izmosodtal vagy erösödtel töle?

2011. okt. 17. 19:44
 15/18 anonim ***** válasza:

igazából nem lehet ötvözni.

emlékezz vissza mit írt Pavel: a GTG edzést ne végezzük 2-nél több gyakorlattal. és mi kell erőnöveléshez? fegyenc szerint mondjuk valami.. amúgy pedig GTG edzés, maximális ellenállással, feszítéssel, ahogy le van írva. még ha háborúba indulsz akkor is fölösleges ennél többet foglalkozni a témával, csinálni kell.

izmosításhoz meg testépítés nevű sport létezik.

2011. okt. 17. 20:04
 16/18 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen izmokat akarok s eröt ha helyesen csinaloma fegyencet menni fog?

vagy csinaljam amit a srac?

2011. okt. 17. 20:10
 17/18 anonim ***** válasza:

neki nincsenek nagy izmai. testépítéssel (helyes étkezés, súlyzós edzés) én 1 éves edzésnek mondanám, de lehet annyi sem. és ez 100 dologtól függ, ez csak egy nagy kb.

sajátsúlyos edzéssel ÉS jó kajálással 1-2 év. de aki saját súllyal edz, az ritkán eszik "jól" izomfejlesztéshez.

magát az erőt el lehet érni szintén egy év alatt, de bőven hamarabb is.

számít most hol tartasz, és mennyire tudsz odafigyelni edzés mellett az étkezésre. bár pl. húzódszkodás inkább erőgyakorlat, nagyon sokat számít az ideg-izom kapcsolat, feszítés képessége (az erő egy képesség). én azt mondom, ha kicsit is érdekel a kinézeted, akkor irány a terem.. ha csak az erőd érdekel, a tested, kinézeted nem, akkor mehet a gettó gyúrás, de attól nem kell hogy izmos légy! srác nem tudod nem súlyzózott-e stb.. de mint írtam, nem izmos, elérhető ez az alak, szerintem én sem vagyok sokkal lemaradva mögötte, sőt.. pedig én nem edzem izomtömegre.

2011. okt. 17. 20:16
 18/18 lulu77 ***** válasza:
Hát eleinte én úgy csináltam, hogy hétfőn fekvő-guggolás, kedden húzás-lábemelés, szerdán kézenfekvő-híd, és aztán ugyanezt csütörtök péntek szombaton... De eleinte könnyen ment, mivel jó erőben voltam azért már kezdéskor is, nem a nulláról indultam. Aztán idővel - kb a 4-5. lépéseknél - átálltam a naponta 1 félét 6 napon keresztül módszerre, mert már éreztem az izomfáradtság jeleit, nem esett jól ez a "túlhajszoltság"... Most meg úgy fogom, hogy fekvő meg guggolás minden nap ugye GTG módszerrel. Has + mélyhát hétfő-szerda-pénteken a szokásos módon, vagy talán picit GTG felé hajazva - magyarul csak 5-10 ismétlést olyanból, ami nehezen megy már nagyon... És kedden egy lightosabbnak mondható húzódzkodás lesz, csütörtökön meg ugyan ilyen kézenállás fekvő. Lehet hogy már 1-2 hét után változtatok rajta, mert valami nem tetszik. Értelem szerűen most egy kicsit "beáldozom" a húzódzkodást és a kézenállás fekvőt az egykezes fekvő miatt, de ha az megvan, akkor arra "kevésbé figyelek", és akkor annak a gyakorlatszáma helyet cserél a húzódzkodáséval... Építő kritikákat szívesen várok ezzel kapcsolatban, valami jó tippet, tanácsot. De így papíron szerintem be fog válni ez az edzés, aztán meg ha nem, akkor visszatérek az "old school" edzésemhez... :D
2011. okt. 17. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!