Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elhiszitek ilyen adatok...

Elhiszitek ilyen adatok mellett, hogy el vagyok hízva?

Figyelt kérdés
170-172 cm vagyok nagyjából, emellé társul 62-63 kg. fiú vagyok, 16 éves. a bmi-m 21, normális testalkat közé tartozom elvileg, csakhogy ez nem így van, pedig sportolok és elég egészségesen is táplálkozom (hús,zöldség,gyümölcs,kevés pékáru és ha mégis akkor nem fehér lisztes). futok,focizok,újabban szoktam fekvőtámaszozni-hasazni és súlyzózni is (1kezes).
2011. okt. 13. 22:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Összegezve a kérdés mi a cél. Az első irány elnézve a rajtad lévő zsír mennyiségét, 2 3 hónap alatt simán kivitelezhető, napi szintű aerob+ rendes diéta mellett.

Viszont ha ezt keményen végigcsinálod, elég szálkás lehetsz, főleg ha hasazol is mellé mint az állat! :)

A másik út nehezebb, hosszabb idő itt is meg kell határozni egy célt, mennyit szeretnél felszedni, de minimális eredményekhez is több hónap edzés szükséges utána a diéta is legalább 1-2 hónap, attól függ mennyire akarod lefaragni.. Mondjuk ha ezt választod és most elkezded az edzést, tolod február-márciusig és akkor kezdesz el diétázni, akkor júniusra már pengén nézhetsz ki, de ha nem akarsz izmosodni, csak a zsírtól megszabadulni az elsőt ajánlom a következőképpen: naponta 45 perc aerob legalább-bicikli, kocogás, lépcsőzés, taposógép.. stb mellette hasizomerősítés ami belefér, plusz valamennyi súlyzózás,ilyenkor is célszerű, hogy a diétád miatt minél kevesebb legyen az izomveszteséged. Végez saját testsúlyós gyakokat is -fekvőtámasz, húzodzkodás, tolodzkodás, guggolás, és tartsd be a diétával járó étkezés szabályait! Ha ezt így tolod, tavaszra nagyon fitt külsőt érhetsz el.

2011. okt. 16. 12:14
 12/17 anonim ***** válasza:
és még marhafontos, a szigorú diétás étkezést 1,5 hónapnál tovább ne nagyon csináld egy huzamban megterheli a szervezetet, főleg ennyi sport mellett.. ciklusosan csináld a sport megmarad végig, de 1-1,5 hónap után kezd el emelni a ch-t állj vissza normális étkezésre és később max még egy diétás időszak ha szükségesnek érzed.
2011. okt. 16. 12:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes, többnek nézel ki mint 62 kiló. Én ugyanennyi vagyok 175 magassághoz, csak konkrétan egy kicsi zsír sincs rajtam. Én meg sovány vagyok :( :D
2011. okt. 16. 13:27
 14/17 A kérdező kommentje:
ezért tettem fel a kérdést. van egy haverom az 64 kg és sokkal vékonyabb tőlem, pont emiatt mert az izom nehezebb mint a zsír.
2011. okt. 16. 15:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha te az egyszerű kiszámolós(kg-al,cm-el) bmi t használtad, akkor elárulom hogy az igazán egy szart sem ér. Megnézheted magad tűkörbe, van felesleg rajtad vagy nincs?(nem nehéz eldönteni) De az a kiszámolós bmi (kg-al,cm-el) szerint a 100-115 kg-os pankrátorok súlyosan elhízott emberek..... főként akkor vicces ez amikor ezen személyeknek 8 kocka látszik a hasukon, pedig a 2 legalsó kocka kizárólag úgy látszódik ha az illető testzsírszázalék aránya kevesebb 8%-6% nál... :D
2011. nov. 7. 17:41
 16/17 anonim ***** válasza:
φ
2011. nov. 7. 18:10
 17/17 A kérdező kommentje:
és nem is mondtam, hogy nem vagyok elhízva... olvasd csak a kérdést, már abból rájösz...
2011. nov. 7. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!