Elhiszitek, hogy a két kép között 8 kiló különbség van?
Az elsőn 56 kg vagyok a 165 centimhez, a másodikon meg 64. Jó, mondjuk oldalról jobban látszik a különbség, meg talán a csípőm meg a karom kicsit nagyobb most, de egyébként nem látok túl sokat. Ja de, így szarabbul érzem magam. Ti láttok még különbséget?
A kérdés célja amúgy csak annyi, hogy mennyivel nézek ki rosszabbul így. Merthogy soha nem tudom elfogadni magam. Úgy látom, hogy a combom 5000x nagyobb, ide jött fel hurka meg oda jött fel hurka, aztán megnéztem ezt, és annyira nem is durva. Bár lenne mit dolgozni rajta, azt látom.
(Ne írjátok, hogy sportolnom kéne, mert tudom, hogy nagyon puha vagyok és dolgozom is rajta. :) Hónapokkal ezelőtt fogytam 10 kilót, de hülye vagyok és visszahíztam, így vagyok most 64. Ja és az első képet már láthattátok az oldalon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!