Elhiszitek, hogy a két kép között 8 kiló különbség van?
Az elsőn 56 kg vagyok a 165 centimhez, a másodikon meg 64. Jó, mondjuk oldalról jobban látszik a különbség, meg talán a csípőm meg a karom kicsit nagyobb most, de egyébként nem látok túl sokat. Ja de, így szarabbul érzem magam. Ti láttok még különbséget?
A kérdés célja amúgy csak annyi, hogy mennyivel nézek ki rosszabbul így. Merthogy soha nem tudom elfogadni magam. Úgy látom, hogy a combom 5000x nagyobb, ide jött fel hurka meg oda jött fel hurka, aztán megnéztem ezt, és annyira nem is durva. Bár lenne mit dolgozni rajta, azt látom.
(Ne írjátok, hogy sportolnom kéne, mert tudom, hogy nagyon puha vagyok és dolgozom is rajta. :) Hónapokkal ezelőtt fogytam 10 kilót, de hülye vagyok és visszahíztam, így vagyok most 64. Ja és az első képet már láthattátok az oldalon.)
mark86
Szép a hasad,és formásabb vagy.
Ha női véleményre is kíváncsi vagy (én legalább elfogulatlanul írok, mert nem akarlak meg.....) ;)
- akkor én is aszondom, h tök rendben vagy.
_Mindig_ mindenkin lehetne alakítani - de azért bizonyos kereteken belül tök mindegy, hogy hány kiló vagy meg hogy hol van egy kis felesleg.
Ha aranyos meg jófej vagy, akkor úgyis bírni fognak a pasik, ha meg hárpia meg anyagias liba, akkor nézhetsz ki úgy mint Angelina Jollie(ide behelyettesíthető bármi), akkor is kerülni fognak (persze nem rövidtávon).
mark86
Cyan,szívemből szóltál!
Kérdező:én se akarlak... :DDD
Okés, köszönöm mindenkinek :D
Hát épp ezaz, én se tudom, hova ment az a 8 kiló. Na mindegy, de akkor ne alakítsak semmin? Vagy most mi legyen?
mark86
azt írtad nem érzed jól magad. koplalsz???
mark86
milyen az étrended? vagy mitől érzed magad rosszul?
mark86
Sok sikert és kitartást neked! Csini vagy így is-úgy is, élj egészségesen és minden oké lesz. :)
Aranyos a neved...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!