Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elhiszitek, hogy a két kép...

Elhiszitek, hogy a két kép között 8 kiló különbség van?

Figyelt kérdés

Az elsőn 56 kg vagyok a 165 centimhez, a másodikon meg 64. Jó, mondjuk oldalról jobban látszik a különbség, meg talán a csípőm meg a karom kicsit nagyobb most, de egyébként nem látok túl sokat. Ja de, így szarabbul érzem magam. Ti láttok még különbséget?

A kérdés célja amúgy csak annyi, hogy mennyivel nézek ki rosszabbul így. Merthogy soha nem tudom elfogadni magam. Úgy látom, hogy a combom 5000x nagyobb, ide jött fel hurka meg oda jött fel hurka, aztán megnéztem ezt, és annyira nem is durva. Bár lenne mit dolgozni rajta, azt látom.

[link]

(Ne írjátok, hogy sportolnom kéne, mert tudom, hogy nagyon puha vagyok és dolgozom is rajta. :) Hónapokkal ezelőtt fogytam 10 kilót, de hülye vagyok és visszahíztam, így vagyok most 64. Ja és az első képet már láthattátok az oldalon.)

2011. jún. 19. 21:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

mark86

Szép a hasad,és formásabb vagy.

2011. jún. 21. 13:22
 12/26 anonim ***** válasza:
De durva hogy semmi különbség nincs. Legalábbis én nem látom. Hova raktál te +8kg t ? :D
2011. jún. 21. 14:00
 13/26 anonim ***** válasza:

Ha női véleményre is kíváncsi vagy (én legalább elfogulatlanul írok, mert nem akarlak meg.....) ;)

- akkor én is aszondom, h tök rendben vagy.

_Mindig_ mindenkin lehetne alakítani - de azért bizonyos kereteken belül tök mindegy, hogy hány kiló vagy meg hogy hol van egy kis felesleg.

Ha aranyos meg jófej vagy, akkor úgyis bírni fognak a pasik, ha meg hárpia meg anyagias liba, akkor nézhetsz ki úgy mint Angelina Jollie(ide behelyettesíthető bármi), akkor is kerülni fognak (persze nem rövidtávon).

2011. jún. 21. 14:04
 14/26 anonim ***** válasza:

mark86

Cyan,szívemből szóltál!

Kérdező:én se akarlak... :DDD

2011. jún. 21. 14:09
 15/26 A kérdező kommentje:

Okés, köszönöm mindenkinek :D

Hát épp ezaz, én se tudom, hova ment az a 8 kiló. Na mindegy, de akkor ne alakítsak semmin? Vagy most mi legyen?

2011. jún. 21. 14:16
 16/26 anonim ***** válasza:

mark86

azt írtad nem érzed jól magad. koplalsz???

2011. jún. 21. 14:22
 17/26 A kérdező kommentje:
Dehogy koplalok, nem is bírnám.
2011. jún. 21. 14:27
 18/26 anonim ***** válasza:

mark86

milyen az étrended? vagy mitől érzed magad rosszul?

2011. jún. 21. 14:27
 19/26 A kérdező kommentje:
Hát igazából csak a tudat miatt, hogy meghíztam. Mert olyan szépen haladtam, aztán most ott tartok, ahol a fogyás előtt. Az étrendem egészséges volt, most eszem minden szirszart, de szép lassan kezdek visszaállni és egészségesen étkezni + sportolni.
2011. jún. 21. 14:31
 20/26 anonim ***** válasza:

mark86

Sok sikert és kitartást neked! Csini vagy így is-úgy is, élj egészségesen és minden oké lesz. :)

Aranyos a neved...

2011. jún. 21. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!