Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez a fehérje jó? Vagy ha nem,...

Ez a fehérje jó? Vagy ha nem, milyen fehérjét ajánlotok?

Figyelt kérdés

16/L vagyok.8 hónapja, hogy elkezdtem konditerembe járni, igaz nem nagy súlyokkal edzek, de látszik, hogy fejlődtem.Mindig is figyeltem a táplálkozásra és a megfelelő fehérjebevitelre.161cm/50kg vagyok.Kb. napi 100g fehérjét viszek be, igaz valamikor csak 80-at, de valamikor több mint 100-at, és nem követek étrendet, hanem előre eltervezem, hogy mit fogok enni.(Ez nem gond?) Elkezdtem gondolkozni a fehérjeporon.Erre a fehérjére gondoltam.:

[link]

Persze ez még nem biztos, mert a szüleim eléggé ellenzik, hogy vegyek, meg most nincs rá pénz..De ha netán tán megengednék, meg lesz pénz rá, ez a fajta jó lenne?

2011. okt. 13. 05:57
 1/5 Zakathol ***** válasza:

Ez egy abszolút megfelelő fehérje. Vannak nála jobb minőségűek is hasonló árban (Twinlab Whey Protein Fuel), de ez sem rossz.

Egyébként, hogyha mindenáron fehérjét szeretnél venni, akkor kipróbálhatod a Power Protein-t is. Igaz, hogy minőségben és biológiailag is jóval messzebb áll a tejsavóktól, de szerintem amatőr szinten nem sok különbséget vesz észre az ember. Az mondjuk tény, hogy a szójaproteinnek van "egy fajta íze" (mások szerint egyenesen szar, homokízű), de fehérje :D

Ha nem vagy válogatós akkor kipróbálhatod azt is...

2011. okt. 13. 07:54
 2/5 anonim ***** válasza:

GreenTea

Jó a linkelt fehérje, viszon árban találsz nála jóval kedvezőbbet is. Pl itt van pár: [link]

Ahogy előttem mondták a Power Protein sem rossz választás. Kutatások szerint nőknél a szója előnyösebb mint férfiaknál. Persze azért a PP egy tejsavó-szója-kazein keverék, nem sima szója! Az ára mindenképp mellette szól.

2011. okt. 13. 09:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Kezdésnek én is a Power Proteint ajánlanám.

Ezt pedig mutasd meg a szülőknek!

http://www.youtube.com/watch?v=yHnmsrMbqLY

2011. okt. 13. 10:29
 4/5 clint ***** válasza:

énis a szóját vagy egy szója tejsavó keveréket ajánlanám. Nőknél kedvezően harcol a narancsbőr, a mellrák kockázat meg stb ellen. emelett meg olcsó is...

[link]

[link]

2011. okt. 13. 13:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)
2011. okt. 13. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!