Ez a fehérje jó? Vagy ha nem, milyen fehérjét ajánlotok?
16/L vagyok.8 hónapja, hogy elkezdtem konditerembe járni, igaz nem nagy súlyokkal edzek, de látszik, hogy fejlődtem.Mindig is figyeltem a táplálkozásra és a megfelelő fehérjebevitelre.161cm/50kg vagyok.Kb. napi 100g fehérjét viszek be, igaz valamikor csak 80-at, de valamikor több mint 100-at, és nem követek étrendet, hanem előre eltervezem, hogy mit fogok enni.(Ez nem gond?) Elkezdtem gondolkozni a fehérjeporon.Erre a fehérjére gondoltam.:
Persze ez még nem biztos, mert a szüleim eléggé ellenzik, hogy vegyek, meg most nincs rá pénz..De ha netán tán megengednék, meg lesz pénz rá, ez a fajta jó lenne?
Ez egy abszolút megfelelő fehérje. Vannak nála jobb minőségűek is hasonló árban (Twinlab Whey Protein Fuel), de ez sem rossz.
Egyébként, hogyha mindenáron fehérjét szeretnél venni, akkor kipróbálhatod a Power Protein-t is. Igaz, hogy minőségben és biológiailag is jóval messzebb áll a tejsavóktól, de szerintem amatőr szinten nem sok különbséget vesz észre az ember. Az mondjuk tény, hogy a szójaproteinnek van "egy fajta íze" (mások szerint egyenesen szar, homokízű), de fehérje :D
Ha nem vagy válogatós akkor kipróbálhatod azt is...
GreenTea
Jó a linkelt fehérje, viszon árban találsz nála jóval kedvezőbbet is. Pl itt van pár: [link]
Ahogy előttem mondták a Power Protein sem rossz választás. Kutatások szerint nőknél a szója előnyösebb mint férfiaknál. Persze azért a PP egy tejsavó-szója-kazein keverék, nem sima szója! Az ára mindenképp mellette szól.
Kezdésnek én is a Power Proteint ajánlanám.
Ezt pedig mutasd meg a szülőknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!