Most akarok elkezdeni kondizni,mivel kajakozás megszűnt itt ahol lakom és más sport nem nagyon van...6 évig kajakoztam és szeretném megtartani/tovább fejleszteni az alakomat,ezért segítséget szeretnék kérni,hogy szerintetek fehérjét,vagy normális kaját igyak/egyek??Mivel nem vagyok az az elkényeztetett gyerek,ezért nem kapok több tízezreket havonta:).A kérdés igazából az is,hogy egy 92kg-os 193centis "gyereknek" mennyi lenne a havi kajája árban?És hogy melyik lenne a jobb,tehát melyiktől fejlődnék jobban?kaja és mellé semmi fehérje,vagy fehérje és mellé az a kaja ami van itthon épp:).Olyat ne írjatok légyszíves,hogy mind2,mert tudom hogy mind2,de egy fehérje nem 2ezer forint,ez mellé még a havi 8ezer kondira,meg a hétvégi bulik ára+ugye a kaja és ez már nagyon sok lenne:/.Szerintetek?
2011. szept. 22. 14:51
1/10 anonim válasza:
Kaja. Az a legfontosabb. A fehérje csak kiegészítés, ha nem elegendő a kaja.
2011. szept. 22. 15:08
2/10 anonim válasza:
Mármint úgy értem, hogy fehérje turmix, mert ugye a csirkében is fehérje van :D
2011. szept. 22. 15:09
3/10 anonim válasza:
És ha komolyan gondolod, elfelejtheted a minden hétvégi piálós-lerészegedős-hányós bulikat :D
2011. szept. 22. 15:10
4/10 A kérdező kommentje:
Értem,köszi:).Egy árat kb. tudnál mondani,hogy 1 havi kaja mennyibe kerülne?:)
2011. szept. 22. 15:11
5/10 A kérdező kommentje:
Nem iszok egy kortyot sem:).De barátnőm néha igen...És hát nem fogom engedni neki,hogy ő fizessen...Ja meg ugye általába a 600-700,valamikor 1000Ft-os belépők:).
2011. szept. 22. 15:13
6/10 anonim válasza:
Hát ha a csirkemellfilét nézzük, mondjuk akciósan megveszed 1200-ért kg-ját(ennyiért mindig van valahol) és napi fél kilót benyomsz az 600ft, +legyen a rizs is fél kiló naponta, az durván 100ft. Akkor 30x700=21000, ez egy teljes hónap, emellé ugye az apróbb dolgok, olaj, fűszer stb stb, de a már csak a legkisebb rész. Szerintem 25000-ből minden kaját megvehetsz egy hónapra.
2011. szept. 22. 15:20
7/10 A kérdező kommentje:
Értem:).Köszi a segítséget.
2011. szept. 22. 15:23
8/10 anonim válasza:
Nincs mit. De ez csak egy átlagszámítás volt, a neked kellő kajamennyiséget te kell kiszámold, és ahhoz viszonyítani.
2011. szept. 22. 15:25
9/10 A kérdező kommentje:
Tudom:D.Épp most csinálom neten kalória mérőben,meg body.hu segítségével:).
2011. szept. 22. 16:00
10/10 Fromjezus válasza:
Ha sok időd van akkor kaja (Hús+hús+hús meg némi rizs), Kevés idő mellett inkább fehérje. A normális kajákban rengeteg Ch van, nem jó minőségű de akkor is ch van bennük. Így a fehérje bevitelre kell odafigyelni s azt turmix vagy húsból teszed, az már a te döntésed!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!