Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért kezdtél el gyúrni?

Miért kezdtél el gyúrni?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezném, akik hatalmas izmokra hajtanak, heti többször mennek konditerembe, eszik a kiegészítőket. Miért kezdted el? Mi a célod vele?
2011. okt. 12. 21:00
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:

Én is el akartam kezdeni gyúrni, de rájöttem, hogy nem lesz elég időm és energiám elérni azt a testet, amit szeretnék. Plusz, gerincferdülésem és tölcsérmellkasom van, lehet, hogy csak elb*szom a hátamat még jobban, nem akarok 19 éves létemre tolókocsiban végezni.

Egyébként, van igazság a kisebbségi komplexus dologban, én is egy örökszűz lúzer vagyok, azt akartam elérni, hogy ne kelljen azon gondolkoznom amikor hazaérek, hogy "vajon az csapat tinédzser lány/alfahím rajtam röhögött olyan hangosan?" De rájöttem ezt sosem fog sikerülni elérnem, valószínűleg a konditeremben is röhögnének rajtam a ribancok meg a műgengszterek, hogy "milyen csúnya már, olyan ruhát, mér nem vesz márkásat, b*zdmeg pattanás utáni foltok, fúúúúj, kocka, vesztes".

2011. okt. 13. 20:38
 22/34 anonim ***** válasza:

20:38

Nekem is gerincferdülésem van, és sokat javult a tartásom, mióta edzek. Az örökszűz kérdés nem ide tartozik, de hidd el, hogy a Te időd is eljön majd.

Az pedig, hogy kiröhögnének a teremben ne is merüljön fel benned. Mindenkinek el kell kezdeni valahol.

Egyszer régen, egy 13 éves kissrác besétált a terembe, hogy ő Arnold testet akar. Most így néz ki:

[link]

2011. okt. 13. 20:47
 23/34 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a teremben kiröhögnének, nekik is el kellett kezdeniük valahol. Régen egy rövid ideig én is jártam gyúrni, igaz nem nagy helyre, de mindenki rendes volt velem.
2011. okt. 13. 21:43
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

GreenTea

Kedves kérdező!

Elhiheted, hogy jó pár sportolót ismerek, és nem a nagypofájú városi keménylegényeket, hanem versenyzőket! Ismerek boxolót is nem egyet és tudom, hogy abszolút nem agresszív emberek a ringen kívül. Fel sem merül bennük, hogy valakibe belekössenek, pedig megtehetnék.

Az a különbség a te boxolód, box edződ között és aközött akit én ismerek, hogy az egyik sportoló, a másik meg egy nagypofájú paraszt.

Sajnos vannak olyanok, akik sosem tudnak felülemelkedni saját korlátaikon/korlátoltságukon és kötözködő barmok maradnak. Ezek sosem lesznek Sportolók!

A jövőben tegyél különbséget Sportoló és sportolgató között, testépítő és konditerembe járó ember között!

2011. okt. 13. 21:52
 25/34 A kérdező kommentje:
Nem mondtam egy szóval se, hogy a boxolók kötekednek az emberekkel. Ezerszer inkább kötnek bele az emberbe a gyúrós f@szkalapok. Pont a kisebbségi komplexusa miatt, mert miután felfújta magát, nagy lesz a mellénye. Aztán jön a pofáraesés...
2011. okt. 13. 22:21
 26/34 Zakathol ***** válasza:

Én igazából eleve nem is értem a kérdésed, ha már csípőből elítéled a testépítőket...

Most ezen akarsz nyáladzani egy hétig, hogy "fú hát a boxolók királyak, a testépítők meg nagy felfújt, kötekedő gcik"? Mert ha igen, akkor ez ugyancsak a te szegénységi bizonyítványod és az n+1-edik szétrágott csont...

2011. okt. 13. 22:46
 27/34 A kérdező kommentje:
Nem, csak azért írtam, mert szóbajött a "belekötés". Azért írtam ki a kérdést, mert kíváncsi vagyok rá, az emberek miért kezdik el. Mint írtam, én is elkezdtem anno, de hamar abba is hagytam.
2011. okt. 13. 23:00
 28/34 Zakathol ***** válasza:
100%

A témát te hoztad fel már bocs :D

Megkérdezted ki- miért kezdett el testépíteni, aztán meg jöttél azzal, hogy jó dehát mit kezdtek a nagy izmokkal, ha jön a 60kilós boxoló azt bszhatjátok... :D

2011. okt. 13. 23:08
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sportoló tiszteli a másikat! A testépítő tiszteli a boxolót, és fordítva is így van. Mindketten tisztában vannak azzal, hogy min mentek keresztül, hogy azok legyenek akik lettek. A boxoló is megjárja ugyanazt az utat, mint a testépítő, csupán más formában(ugyanúgy éveken keresztül küzd azért amit el szeretne érni). Tehát, egy boxoló a büdös életben nem fog belekötni egy testépítőbe, és a testépítő sem a boxolóba.

ui.: az igazi sportolókra gondolok..

2011. okt. 14. 06:58
 30/34 oyeacch ***** válasza:
A súlyzós edzés alatt extrémen növekedik a pulzus, majd csökken le. Mi ez, ha nem szívizom edzés? Nem mondom, hogy nem kell kardiózni, de azt se mondanám, hogy csak kardióval lehet szívizmot edzeni.
2011. okt. 15. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!