Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért kezdtél el gyúrni?

Miért kezdtél el gyúrni?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezném, akik hatalmas izmokra hajtanak, heti többször mennek konditerembe, eszik a kiegészítőket. Miért kezdted el? Mi a célod vele?
2011. okt. 12. 21:00
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Nem akarok itt uszítani, de a hátuk mögött a testépítőket szánják a legjobban az emberek. És a belekötés? Ha a 60 kilós kis f@sz tud boxolni, úgy szarrá ver hogy csak pislogsz a nagy kezeddel. Az eddigi válaszokból kb. az jött le, hogy mind azért kezdtetek el gyúrni, mert kisebsségi komplexusotok van.
2011. okt. 13. 16:51
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

GreenTea

"a testépítőket szánják a legjobban az emberek"

Az emberek nagy többsége azt sem tudja mi az, hogy testépítés. Sőt! Az emberek többségének az őt körülvevő világról sincs túl sok fogalma... Pont leszarom, hogy egy "robot" mit gondol rólam.

Amikor a nők azzal jönnek, hogy nekik nem jön be a túl izmos test, akkor érdemes lenne elgondolkodniuk azon, hogy nekik miért a seggüket és a mellüket nézik meg először és szarják le a belső értékeiket.

2011. okt. 13. 17:03
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

csak kibújt a szög a zsákból... szerintem pedig azokat kell szánni aki embereket ítél meg az általuk végzett hobbi-sport miatt.

nem hinném, hogy kisebbségi komplexus lenne az ha egy vékony srác izmos akar lenni, jól akar kinézni.

ez a "60kg-os boxoló gyerek leveri a nagydarab buta izmos karú felfújt gyúrós gyereket" felfogás inkább eredhet kisebbségi komplexusból.

amúgy személy szerint boxoltam és thai boxoltam is, szóval nem feltétlen "ver le".

2011. okt. 13. 17:14
 14/34 Zakathol ***** válasza:

Az pont nem kisebbségi komplexus, ha saját magad miatt kezdted el. Ha amiatt kezdené el valaki mert a "másik nagyobb és erősebb én én meg nem és brühühühüüü", na az igen...

De a boxolós mondatodból derül ki legjobban, hogy semmit sem tudsz az emberi test folyamatairól. Az elsőszámú téveszme hogy a testépítők kötöttek... Aki rendesen csinálja az simán le tud akár spárgába is menni(versenyszínpadon is szokott rá példa lenni), nem lassul be. A normális testépítő a súlyzós edzések mellett kardió/aerob/intervallum edzéseket is tart, a gyorsasága tehát ugyanúgy megmarad... Persze vannak azok akik szarnak a nyújtásra/bemelegítésre, azok lehet, hogy négyzetesen mennek...

2011. okt. 13. 17:26
 15/34 anonim ***** válasza:

Általában két típusát ismeri az átlagember a testépítőknek. Az egyik a tarkopasz BMW-s, primitív viselkedéssel. A másik az egynyári gyúrós szteroiddal. Mindkét faj igen jelentős egoval rendelkezik. A testépítés igazi mibenlétét nem is ismerik. Általában tőlük szoktak származni azok a bölcsességek, amiket sírva tudna fakadni az ember az edzőteremben. Szóval a társadalom lehet, hogy szánja azokat az embereket, akiket testépítőnek hisz.

Egy hétköznapi testépítő okosabb, mint gondolnád. Sokkal inkább tisztában van az emberi test működésével, mint egy hétköznapi ember. Saját határait feszegeti nap, mint nap és ez nem csak a testén látszik, hanem pl. a munkájában is.

Szerintem inkább legyen ez a hobbija egy embernek, mint a valóvilág szintű médiamocsok bámulása a tv-ben.

2011. okt. 13. 18:36
 16/34 oyeacch ***** válasza:
Mert kib*szott nagy akartam/akarok még mindig lenni.
2011. okt. 13. 18:37
 17/34 oyeacch ***** válasza:

És az aki veri magát a vánnyadt lófasz testére, és nem tesz semmit azért, hogy emberi formája legyen /nem izmosságra gondolok, hanem sportos testalkatra/ az a nagykirály, mert ő nem jár terembe, inkább megveszi a legdrágább ruhákat, szórja a pénzt, és a hétvégén a diszkóban végigkúr mindenkit beszívva/baszva.

Ez legyen az ideál, de hát mi is lenne más, a tévé nevű fos dobozból csak ezt tömik a pofátokba. Gratulálok.

2011. okt. 13. 18:52
 18/34 A kérdező kommentje:
Más a sportos testalkat, meg más az ha valaki "marha nagy" izmokat akar. Gondolom a testépítők között is van aki mellette kardiot meg minden más csinált, de a válaszok alapján az jött le, hogy a nagyja csak nagy izmokat akar. És attól nem lesz tüdőd, a szíved se erősödik, nem leszel gyors, meg hát nem tanul meg ütni se. Nem szokja a fájdalmat, szal még mindig tartom, hogy egy 60 kilós boxoló szétszedné őket. Nem egy küzdősport edzőtől hallottam, hogy csak röhög a testépítőkön.
2011. okt. 13. 19:40
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Azoknak az embereknek, akik komolyan veszik ezt a sportot igen nagy százaléka végez aerob ill. kardió edzést.

"Nem szokja a fájdalmat..." - Semmit nem tudsz erről a sportról.

2011. okt. 13. 20:25
 20/34 Zakathol ***** válasza:

Minden sportot űző ember a sajátját tekinti a legjobbnak. Innentől kezdve az, hogy te hallottál egy küzdősport edzőtől valamit az még nem készpénz szerintem.

Az meg, hogy eddig csak azt hallottad, hogy mindenki szimplán nagy izmokat akar az meg mondjuk azért lehet mert szarul kérdeztél... :D

2011. okt. 13. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!