Ront a fegyencedzesen ha ezt csinalom meg melette?
ugy gondoltam fegyencedzek meg kiprobalom azt hogy minden oraban huzok 5 huzodzkodast! ez ront a fegyencedzesen??
amugy ezt a meztelen harcosbol vettem hogy 1 honapig minde nap huzok 5 huzodzkodast naponkent!
van ennek hatasa?
nenov
miota csinalod a fegyencedzest? milyen hatasokat ertel el vele?
milyen hatasos edzesprogramo ajanlanal nekem?
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:16 Én is leírom akkor már, mert én is "űzöm az ipart"
Kb február óta csinálom én is - sajna naplózni csak márciusba kezdtem szóval a pontos időt nem tudom mikor rajtoltam, de kb február elején -, és azóta is csinálom szakadatlanul. Nem haladok gyorsan, de alapos vagyok. Látható rajtam valamennyi izomnövekedés - főleg a hátamon és a combomon -, de az elsődleges célom természetesen nem ez, akkor kondiba járnék ha ez lenne - hozzátenném, hogy nem a legkedvezőbb életmódot folytatom izomfejlődés szempontjából, minden héten iszok elég sokat... Erősödni nagyon sokat erősödtem, fekvőből a 7., guggolásból az 5. - ez nekem nehezen megy sajna -, húzódzkodásból a 6., lábemelésből a 8., hídból a 7. és kézenállásfekvőből az 5. szinten tartok. Heti egyszer csinálok mindent, kivéve a hasat meg a hidat, mert azt hétfő-szerda-péntek leosztásban. Nekem ez jól bevált, semmit nem terhelek túl, könnyű csinálni mindent. A haladáshoz meg annyit, hogy eleinte gyorsan haladtam, akár ötösével is emeltem az ismétléseket, de most már nem lennék rá képes, úgyhogy lassítottam. Neked kell érezned hogy mit bírsz, csináld az szerint ahogy a tested reagál a dolgokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!