Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ront a fegyencedzesen ha ezt...

Ront a fegyencedzesen ha ezt csinalom meg melette?

Figyelt kérdés

ugy gondoltam fegyencedzek meg kiprobalom azt hogy minden oraban huzok 5 huzodzkodast! ez ront a fegyencedzesen??

amugy ezt a meztelen harcosbol vettem hogy 1 honapig minde nap huzok 5 huzodzkodast naponkent!

van ennek hatasa?

2011. okt. 11. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is kipróbáltam a fegyencedzést, nekem bejött és csinálom is folyamatosan! A húzódzkodás totál fölösleges mellé, mivel majd idővel rájössz! :)
2011. okt. 11. 16:27
 2/6 lulu77 ***** válasza:
Hát ha olyan lazán megy a húzódzkodás hogy nem érzel meg egyáltalán 5 TELJESEN SZABÁLYOS húzódzkodást, akkor nem gáz. De ha emiatt nem tudod elvégezni jól a fegyencedzés gyakorlatát, mert fáradtabb vagy éppen és nem tudsz 100%-ot nyújtani fekvőzésnél mondjuk, akkor én nem tenném - ez persze az elején még nem gáz, de a vége felé már megerőltetőek a gyakorlatok... Plusz az még elvileg több hónapnyi edzésre van tőled ha pontosan követnéd a könyvet ugye... De te tudod, én nem csinálnám a helyedben.
2011. okt. 11. 18:16
 3/6 anonim válasza:
Hi!Kövesd a könyvben leírtakat és végezd szabályosan a gyakorlatokat.A húzódzkodás nem gond,(de erre a könyv is külön kitér),ha egyébként ez téged nem akadályoz a gyakorlat pontos, szabályos végrehajtásában.
2011. okt. 11. 18:46
 4/6 A kérdező kommentje:

nenov

miota csinalod a fegyencedzest? milyen hatasokat ertel el vele?

milyen hatasos edzesprogramo ajanlanal nekem?

2011. okt. 12. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Még csak 1 hónapja csinálom, a hatások pedig: nem vagyok olyan fáradékony, egyre jobban mennek a gyakorlatok, testen látszódó hatás: lassan előbújnak a kockák a hasamon, és úgy minden izom finomabb lesz és növekedik! Egy barátommal csináljuk ezt az edzésformát, és a haverok meg a csajok is megjegyezték már hogy fejlődünk, úgy, hogy nem is tudtak az edzésről :) Szívesen összeállítanék neked egy edzésprogramot, de ha olvasod a könyvet, benne van, hogy mindenkinek más... Van egy alap edzésterv benne és próbáld meg azt csinálgatni, ha megy, lépj szintet... Ehhez ugye nem árt tisztában lenni a képességeiddel és nem szabad átugrálni a lépéseket... 1× 2× mindenféleképpen meg kell csinálnod minden lépést, hogy elérd a "mesterhatost" :) Addig csinálj egy lépést amíg ki nem növöd, azaz nem érzed úgy, hogy a következő 1×10-es gyakorlat simán menne. Remélem tudtam valamit segíteni. De ha nem, olvasd a könyvet :)
2011. okt. 12. 16:21
 6/6 lulu77 ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:16 Én is leírom akkor már, mert én is "űzöm az ipart"

Kb február óta csinálom én is - sajna naplózni csak márciusba kezdtem szóval a pontos időt nem tudom mikor rajtoltam, de kb február elején -, és azóta is csinálom szakadatlanul. Nem haladok gyorsan, de alapos vagyok. Látható rajtam valamennyi izomnövekedés - főleg a hátamon és a combomon -, de az elsődleges célom természetesen nem ez, akkor kondiba járnék ha ez lenne - hozzátenném, hogy nem a legkedvezőbb életmódot folytatom izomfejlődés szempontjából, minden héten iszok elég sokat... Erősödni nagyon sokat erősödtem, fekvőből a 7., guggolásból az 5. - ez nekem nehezen megy sajna -, húzódzkodásból a 6., lábemelésből a 8., hídból a 7. és kézenállásfekvőből az 5. szinten tartok. Heti egyszer csinálok mindent, kivéve a hasat meg a hidat, mert azt hétfő-szerda-péntek leosztásban. Nekem ez jól bevált, semmit nem terhelek túl, könnyű csinálni mindent. A haladáshoz meg annyit, hogy eleinte gyorsan haladtam, akár ötösével is emeltem az ismétléseket, de most már nem lennék rá képes, úgyhogy lassítottam. Neked kell érezned hogy mit bírsz, csináld az szerint ahogy a tested reagál a dolgokra...

2011. okt. 12. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!