Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most kezdtem a fegyencet, jól...

Toportyan5 kérdése:

Most kezdtem a fegyencet, jól csinálóm így?

Figyelt kérdés

1 hete csinálom a fegyencet egy barátom ajánlására aki elég durván megerősödött de nem teljesen úgy csinálja mint a könyvben

a fekvőket úgy kezdte hogy az 1 lépésből csinált 3x50et

majd rögtön csinálta a második lépést 2x20al majd a harmadik lépést 1x10el a többit is így csinálta és ha jobban ment neki akkor emelt a második lépésen majd a harmadik lépésen majd tovább lépet a négyesre és így tovább. jó ez így bár neki ez bevált

2011. szept. 7. 22:34
 1/5 greeen ***** válasza:
mi a facom az a fegyenc??? Ti rabok vagytok vagy mi?
2011. szept. 7. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:
a biztonság kedvéért haladhat lassabban hogy eléggé megerősödjön az igazán nehéz részekhez. de ha már egykezesben tolja akkor jó így is ;D
2011. szept. 7. 23:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Haverod 3X50 fekvő fegyencet csinált meg egy lépésből..?:O jól bírja:) és még volt kedve továbblépkedni..

Vicceskedést félretéve amúgy olvastam a könyvet, egy részen összehasonlítja a jó tanítványt a rosszal, vagy valami ilyesmi. Abból az jön le, hogy aki siet, az szar lesz, vagy abbahagyja hamar.

Dehát kinek a pap... Döntés a tiéd.

2011. szept. 8. 00:53
 4/5 anonim ***** válasza:
A fegyencet meg a meztelen harcost úgy kombinálom, hogy a fegyencet teljesen az alapoktól kezdtem így a fekvő, a guggolás, a lábemelés meg a híd gyakorlatok nem igénylik jelenleg a gtg-t. Ezért a GTG módszerét csak a húzódzkodás illetve a fejenállásnál használom, mert itt rettentően el vagyok maradva. A maximális izomfeszítési technikák meg egész sok helyen jönnek jól.
2011. szept. 8. 09:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Na ezt egy másik kérdéshez akartam írni. epic fail
2011. szept. 8. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!