Ettől még ugye elmehetek edzeni?
Figyelt kérdés
Eléggé meg vagyok fázva, folyik az orrom és köhögök. Más bajom nincs, nincs lázam se, a torkom sem fáj, csak a fejem, meg kicsit szédülök.Gyógyszert nem szedek a megfázásra, viszont ha a fejfájás nem múlik el, kénytelen leszek bevenni valamit.Heti 5x járok konditerembe 8 hónapja, azóta még nem voltam náthás, de most sajnos az lettem. Gondolom, egy kis megfázástól még edzhetek, nem?2011. okt. 10. 06:03
1/2 anonim válasza:
Nézzük úgy a kérdést, hogy Te szeretnél-e úgy edzeni egy padon vagy gépen, hogy tele van bacival? Maradj otthon, pihenj, kúráld ki magad, majd menj vissza edzeni. Nem vág földhöz, ha kihagysz egy hetet.
2/2 dirtboy válasza:
egyetértek Try!-vel maradj otthon ha nem vagy teljesen jól,ha elmész edzeni megnehezíted a gyógyulást is.
jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!