Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Annyira megalázó volt. Mit...

Annyira megalázó volt. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

sziasztok, 16L vagyok. van táncóránk , most vezették be.

keringőzünk, és hát mit ne mondjak nagyon bénán csinálom. konkrétan én vagyok a legbénább az összes csaj közül. össze vissza botorkálok. soha nem kér fel fiú, mindig a tanár visz oda valakihez. múltkori órán nem voltam, és hát nemtudtam hogy mit csináljak. egy srác le is cserélt, páran kinevettek. annyira megalázó volt, azthittem ott bőgöm el magam. nem vagyok sem olyan ronda vagy kövér, hogy ezért, normális súlyom van, de szerintem a bénaságom miatt.

egy héten 2 óra van suliban kötelező és jegyet kapunk. mit csináljak h ne legyek ennyire béna? hogy gyakorolhatnám? nagyon neki vagyok keseredve és szégyellem magam..

2011. okt. 7. 18:54
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
amúgy meg nem , mert nem oda járok de mind1 :D ha írtál volna privit mást is írtam volna de így nem fogod megtudni. de am nem oda járok
2011. okt. 9. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!