Fogyni szeretnék 20kg a párom venni akar nekem szobabiciklit de én mondtam neki, hogy a spinning bicigli hatásosabb. Melyiket vegyem meg?
Szerintem minden étkezésedre figyelj oda, ha arra nem is arra, hogy mit eszel, akkor legalább a mennyiségekre. Mindennek a felét edd, ha mondjuk eddig 6 szilvás gombócot ettél meg cukorral, akkor most egyél 3-at cukor nélkül. Hagyd el a cukrot, a szénhidrátokat (kenyérfélék, krumpli). Fontos, hogy több kalóriát égess el, mint amennyit beviszel. Én a káposztaleves kúrával (szigorúan betartva) 4 kg-ot fogytam 1 hét alatt. További kitűnő fogyidolog a szűztea. Kb. 7-800 Ft egy dobozzal, napi 2-t kell meginni, menni fog tőle a hasad, de anyukám is így fogyott le 12 kg-ot. A vacsit elhagyta, vagy maximum megevett egy joghurtot. És nem mozgott semmit, csak amennyit a munkája megkövetelt (ami nem volt sok).
A helyesírásod javításának érdekében átlapozgatnám A magyar helyesírás szabályai c. könyvet, ha már egész nap otthon vagy. Jó pap holtig tanul. Ha erre is csúnyán írsz vissza, én nem fogom rosszul érezni magam. Sok sikert és kitartást! Éljen a sima szobabicikli (napi 25 perc kőkemény tekeréssel -nagy ellenállással- jó eredményt érhetsz el mondjuk 1-2 hónap alatt (nem 20 kg-ot)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!