Fogyni szeretnék 20kg a párom venni akar nekem szobabiciklit de én mondtam neki, hogy a spinning bicigli hatásosabb. Melyiket vegyem meg?
Igaza van a válaszolónak, gondolom már megoldottad mondjuk.
Hihetetlen nagy akaraterő, kitartás és vasfegyelem kell ahhoz, hogy otthon megszabadulj 20kg-tól, még akkor is, ha van hozzá bringád.
A legjobb az, ha veszel egy bérletet és megpróbálsz eljárni. Spinning órák a nap legkülönbözőbb időpontjaiban vannak, reggel, délután, este, amikor akarod, több helyet meg kell nézni. Gondolom két órát csak kibír a férjed a gyerekkel, vagy nagymama, akárki. (Nálunk kibírt.)
Ha megveszed a bérletet, el fogsz járni, ha már egyszer kifizetted. Ha ott vagy, csinálni fogod, mert milyen már, ha 20an ott tekertek, te meg leszállsz és leülsz a földre, hogy hát ez nehéz. Otthon meg elblicceled, hogy majd holnap kicsit többet, most nem jó, mert sír a gyerek, most inkább van ez a jó műsor. Azon kívül nem fogsz olyanokat csinálni, mint amit az órát tartó diktál. Csak tekergetsz otthon, annyira, amennyi épp nem megerőletető, mert mikor már kezded úgy érezni, hogy jézus ez borzalom, akkor inkább abbahagyod. Azátn megy a csodálkozás, hogy ez nem is látványos már egy hónapja csinálom. Tapasztalat és nem csak én vagyok ilyen.
Az első spinning órám felénél azt gondoltam, és én képes voltam erre bérletet venni, jobb lenne leszállni és üldögélni egy kicsit. De csináltam, mert ott más. Otthon biztos hagyom a fenébe, és nem csinálok olyan dolgokat, amivel tényleg feszegetem a határaimat és keményen hatásos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!