Miért van az, hogy súlyzós edzésnél beszédülök, nem kap elég oxigént az agy?
Figyelt kérdés
egy sorozat végezte után olyan mintha bizseregne az agyam,zsibbad,kicsit szédülök.pedig odafigyelek a légzésre is.2011. okt. 5. 12:22
2/7 dirtboy válasza:
talán rossz az állóképességed,vagy nem tudom van e lehetőséged vérnyomást mérned de ha van akkor nem ártana megnézni.
esetleg a cukrod leesik vagy hasonló,probléma lehet még,pontosan nem tudom nem vagyok doki.
edzés előtti kajád miből áll? és mennyivel edzés előtt eszed? hány étkezésed van edzés előtt?
4/7 anonim válasza:
Ingadozhat a vérnyomásod. Nem veszed/fújod ki megfelelően a levegőt, és rossz lehet az állóképességed is. Vagy még esetleg nem bírod rendesen a nehezebb súlyokat. Mióta edzel egyáltalán? mert nem biztos hogy még ráállt a szervezeted, és persze egyél rendesen cukros ételeket is mert lehet a vércukrod ingadozik ilyenkor. Ha van lehetőséged méresd meg a vérnyomásodat meg a vércukrodat is.
5/7 anonim válasza:
túl nagy súlyon a testedhez képest 5 kiloval csinálj kevesebbel és egyet többet és e légzésre figyelj oda
6/7 A kérdező kommentje:
egyszer eszem edzés előtt,reggel 7 körül,kb.9-kor edzek.változó,hogy mit,tegnap főtt krumpli+kevés hús volt,amúgy sokszor egy banán+zabpehely vagy cukormentes műzli vízzel,vagy 3 sült tojás teljes kiőrlésű kenyérrel,vagy sovány túró+zabpehely,kefir.
2011. okt. 6. 08:30
7/7 A kérdező kommentje:
Ja,az állóképességem nem lehet a legjobb,mert egy évet edzettem,de kihagytam most több mint fél évet,és fel is szedtem kb.10 kg zsírt.most másfél hónapja kezdtem el az edzést,de alig kardióztam,szinte csak súlyzós volt.mikor kardióztam,meg rendesen edzettem,nem volt ez a szédülés.
2011. okt. 6. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!