Balazs00xx kérdése:
Ma kezdtem el 20 szemes Adipex kúrámat, kívácsiak lennétek a naplózására?
Figyelt kérdés
leírom napról napra mi ,hogy történt, milyen hatással van rám, minden este 8-9 körül leírnám :) válaszoljatok2011. okt. 5. 09:03
11/37 anonim válasza:
igen.
de testépítőként miért a fogyisok gyógyszerét használod? hát ha valaki, akkor te neked természetes lenne a naturál szálkásítás, gyógyszerek stb. nélkül.
12/37 anonim válasza:
minek az? amúgy érdekel, meg az étrend is, meg a képek is.
13/37 anonim válasza:
az elején meg a végén mérjél testzsírt.
elég ha azt leírod majd.
14/37 A kérdező kommentje:
így lesz! üdv.
2011. okt. 5. 18:05
15/37 A kérdező kommentje:
33,7 % zsír van rajtam !
2011. okt. 5. 18:15
16/37 lulu77 válasza:
Nem egészen ide vág, de hogy lehet testzsírszázalékot mérni? Engem nagyon érdekelne a sajátom, te hogy csináltad? Bocs az offért... :$
17/37 anonim válasza:
kérdező, szerintem az nem lehet, kivéve ha nem vagy rohadt zsíros debella állat.. ez nőknél is elég magas, nemhogy pasiknál. mivel mérted?
19/37 anonim válasza:
ezzel nem csoda, ha kicsit pontatlanra sikerült :)
20/37 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!