Balazs00xx kérdése:
Ma kezdtem el 20 szemes Adipex kúrámat, kívácsiak lennétek a naplózására?
Figyelt kérdés
leírom napról napra mi ,hogy történt, milyen hatással van rám, minden este 8-9 körül leírnám :) válaszoljatok2011. okt. 5. 09:03
1/37 anonim válasza:
vérnyomás adatokat is várnánk :)
2/37 dirtboy válasza:
és a súlyodat is lehetőleg mindig reggel étkezés előtt mérd.
4/37 anonim válasza:
szerintem.. nagyából ismerjük a gyógyszer mellékhatásait, tömegvesztés meg lényegében úgy sem zsír lenne, teháát.. a testzsír változásod azért érdekes lenne.
5/37 A kérdező kommentje:
kondiba járok 3 éve , így az edzésemet is leírom !
vérnyomást is írok , mindent , este leírom ha érdekel titeket
2011. okt. 5. 10:57
6/37 anonim válasza:
képeket csatolj...sz@rok az adatokra, tölem fel is fordulhatsz!
7/37 anonim válasza:
na álljunk csak meg egy páleszeresztési tájmeszre!
ha 3 éve konditerembe jársz, akkor miért nem 20 szemes danabol danabol vagy deca van a kérdésben? miért ilyen sz.ar?
8/37 anonim válasza:
Há honnan tudod, hogy nem takarítani jár oda???
ezek szerint ha adipexre van szüksége :D
9/37 A kérdező kommentje:
nem megyek bele, túl vagyok pár kúrán. az elmúlt évemet el.bsztam.. most pár kg -t ledobok edzés adipex. aztán mégtöbb edzés és tápkieg ill nyár előtt egy deca dana kúra,
provi plusz sok fehérje és vitamin
2011. okt. 5. 13:11
10/37 A kérdező kommentje:
hozzá teszem 20 szem dana semmire se jó XD egy pofon a szarnak .. kb ..:D
2011. okt. 5. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!