Az izomnövelő edzés milyen mértékben hasznalja fel a test energiáit? Mennyi energiát vesz el az agytól?
Figyelt kérdés
Azaz, igen ritka az az ember aki igazán nagy izomtömeggel rendelkezik és agyilag is rendben van. Tehát nem sok izmos tudós szaladgál a világban.2011. okt. 2. 21:40
11/12 A kérdező kommentje:
Nahát, érdekes válaszok érkeztek, (Igaz jogos, lehet hogy eltulloztam azt a tudós temát)nade nem hinném hogy abban tévedek, hogy az agy a test energiakészletének 20%-át használja el. Ebbol következik hogy a többi energia marad az izmoknak es az egyébb szervek műkodéséhez. De, kérdem én, hogy ha én eddig nem edzettem és most elkezdtem eléggé komolyan edzeni de nem viszek be sokkal több kalóriat mint eddig. Igy tehát dolgoznak az izmok és a megszokottnal több energiat hasznalnak fel, persze nem sokkal többet mint eddig de, azért többet az eddiginél. Kérdem én tőletek, honnan veszi el ezt a kis energiát? Ez abban az esetben ertendő, ha épp nem pótolom nyomban ezt az energiát, mondjuk épp nem vagyok olyan helyzetben. Elore is koszonom. ("szép szavu" emberek kiméljenek)
2011. okt. 3. 19:24
12/12 anonim válasza:
akkor remélhetőleg sok csekett agyú fogyókúrázó olvassa most ezt a kérdést. öveket bekapcsolni mert nagyot fog szólni!
amit írtál, akkor => fogyni fogsz.
nem akkor, ha slim trim fit fitness 20 000 hiper szuper krémet gépet bogyót és még eredeti Alufix gyártmányú folpakkot is használsz magadon, hanem ha elkezded a tested tartalékait használni. tudod, van egy teli tank a bőröd alatt egy kis zsír formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!