Az izomnövelő edzés milyen mértékben hasznalja fel a test energiáit? Mennyi energiát vesz el az agytól?
ossstobavagy :D
Hány tudóst látsz szaladgálni a világban? Külsejéről akarod megmondani, milyen okos, aki kivan gyúrva, az szerinted buta, mert a gyúrás ˝elveszi az energiát az agytól˝?
Csak mondom, nálunk az edzőteremben a tagok 80%a egyetemista, vagy már lediplomázott.
˝és agyilag is rendben van˝... A legtöbb sport, köztük kiemelten a kondizás is határozottan pozitív hatással van a közérzetre, szellemi tevékenységekre.
tehát.. ha én elkezdek teremben izomtömeg növelésért edzeni, akkor az agyamnak lehet nem lesz elég energiája kihasználni azt a ~140-es IQ-mat?
hú bazz :S
pedig ez közelítő értéknek sem olyan kur.varossz.
de ha az IQ-t hagyjuk, meg ugye a szövegértést is, hiszen én nem írtam itt senkire, hogy hülye.. akkor csak egy kérdésem maradt, kedves utolsó. késharcban mennyire vagy otthon?
@23:33 Miért kell más válaszolóba belekötni? Szerintem jó iróniát használt Aczél. válaszoló, és nem volt bántó..
Az IQ értéket meg lehet csak poénból írta, ha nem akkor meg gratulálok, én elhiszem. Nem gondolom, hogy bármi értelme lenne ilyen témában valótlant állítani egy fórumon.
Kérdezőnek: Izomnövelő edzés egészséges mértékben vonja el a szervezet energiáit, de nem az agytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!