Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A saját súlyos edzéstől lehet...

A saját súlyos edzéstől lehet így kinézni?

Figyelt kérdés

A srácok testépítést is végeznek a saját súlyos gyakorlatok mellett, vagy lehetséges, hogy így nézzen ki vki csak ezzel az edzésformával?

A képek egy videóból vannak kivágva.

képek

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

a videó

http://www.youtube.com/watch?v=RBxRxP8OccM&feature=mfu_in_or..

2011. okt. 2. 13:00
 1/9 Tyler913 ***** válasza:

Abszolut lehetsegesnek tartom.Egyebkent a leghatekonyabb gyakorlatok valtozatlanul a nagy,osszetett gyakorlatok,tehat nem feltetlenul kell agyonspecializalt edzesterv ahhoz,hogy fejlodj.

Szoval igen,elkepzelheto,hogy csak igy edzenek,bar kajalni akkor is jol kell hozza (kb. 70-80%-ban azon mulik minden). Egyebkent nezd meg az olimpiai ferfi tornaszokat:

[link]

[link]

[link]

Nem hinnem,hogy tul sokat sulyzoznak.

2011. okt. 2. 13:25
 2/9 escrogar ***** válasza:
de, a tornászok elég sokat súlyzóznak is mellé. saját súlyos gyakorlatoktól pedig csak akkor lehet így kinézni, ha profin csinálod 5-10 évig.
2011. okt. 2. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyjából ezt el lehet érni.van egy tornász ismerősöm,kb.ilyen szinten volt fiatalon,láttam róla képet(most 60 éves)azt mondta végeztek súlyzós edzést is,de csak kiegészítésnek.szóval biztos meg lehet így izmosodni önsúlyos edzéssel is,csak komolyan kell csinálni.ja,és a kajáról annyit,hogy nem volt fehérje számolgatás,meg anabolikus ablak kihasználás,istenyila,evett amit evett,napi többször.
2011. okt. 2. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
jah, egy afrikai éhező is eszik amit eszik, és egy birkózó is. de szerintem van is némi különbség a végeredményben, nemde?
2011. okt. 15. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:

.Aczél.

Persze,hogy van különbség.

De én nem azt írtam,hogy alultáplált volt.

2011. okt. 15. 22:52
 6/9 anonim ***** válasza:

nem, te azt emelted ki, hogy nem figyelt az étkezésére, és mégis megvolt az izomtömege.

azt nem írtad le, hogy ugyan így véletlenszerű étkezés híján a legtöbb ember még sem volt túl izmos, ha valaki pedig számolgatás nélkül is elég húst eszik, akkor legfeljebb némi időt spórol meg, a lényeg hogy egyen. (+ edzés)

2011. okt. 15. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:

"ja,és a kajáról annyit,hogy nem volt fehérje számolgatás,meg anabolikus ablak kihasználás,istenyila,evett amit evett,napi többször."

Leírtam,hogy napi többször evett.az "evett amit evett" az nem azt jelenti,hogy nem evett húst.vegyesen evett mindent,csak nem számolgatta a kajáját.Te meg jössz az afrikai éhezőkkel.....(???)

2011. okt. 16. 09:11
 8/9 anonim ***** válasza:

igen, a szélsőséges példák a gyengéim.

tehát régen is ugyan úgy csinálták mint ma (már az étkezést) csak ma már oda lehet figyelni számszerűen, hogy mennyi is eszik, így egy részt rögtön tudja, hogy hízáshoz mennyit kell ennie, mégis mennyi húst kell ennie, hiszen a szükségesnél többet fölösleges, kevesebbet meg nem akar, és végül: tápkiegek. kezdve azzal, hogy 10-20 év alatt baromi sokat csökkent általánosan a zöldségek és gyümölcsök beltartalmi értéke, vannak ugye makrotápanyagokat pótló táplálék kiegészítők, ezekkel segíthet magán az ember, ha nem tud minden 2 nap megsütni 1 kiló húst. vagy edzés utáni gyors felszívódású tápanyag, tudtommal ez nagy előny manapság, és látszik is az embereken, ha jól össze van rakva az étrendjük.

2011. okt. 16. 09:17
 9/9 anonim válasza:

Természetesen lehetsz hasonló! Figyelj az étkezésre és próbáld minnél jobban kifárasztani az izmaidat! Ha már elég könnyen megy akk pedig mondjuk kérd meg az egyik haverodat h kapazkodjon beléd és húzzon lefelé v vmi! Az a lényeg h megszenved :)!

http://www.youtube.com/watch?v=pfsTKfUT-RQ

nem tudom h ő súlyzózik e vagy nem, de ha ezeket meg tudod csinálni akk biztos bika leszel :)

2011. okt. 16. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!