Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mellkas deformitással mit...

Mellkas deformitással mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Mit csináljak hogy ne legyen látható milyen feladatokat hogy izmosodjon?(Hirtelen nőttem és a bal oldali be van horpadva.)
2011. okt. 1. 18:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem pont ugyan ez volt.

Szerencsésnek érezheted magad mert ha vele szüllettél volna akkor csak a műtét segíthetett volna.

Amugy én gyógytesiztem egy évet .

De amitől megjavult az az úszás.

Minden nap 1 órát úszol háton aztán mellkason és 1-2 év után megjavul. Nekem segített 1 év úszás után olyan hogy meg nem mondanád hogy be volt horpadva.

Edzés még a másik megoldás . Elsősorban mellkassra kell edzened.

Tárogatás, Fekvenyomás stb. segít mind2 .

De én az úszást jobban ajánlom.

Jah és akaraterőd és kitartásod legyen az kelleni fog.

Mindig tűzz ki magad elé egy célt és meglátod ha nem is napról napra de javulni fog a dolog :)

Ha nem sikerül akkor marad a műtét nézz utána most fejlesztették ki nemrég a Nuss-projektet (Donald Nuss) amerikai doktor által.

Annyi hogy a mellkas két oldalán bevágnak egy kis lyukat bedugnak egy vasrudat és az kinyomja a horpadást.

15 éves korban a legideálisabb elvégeztetni de nézz utána.

Ha ezt választod akkor Verebélyes professzor úrt ajánlom.

Ha bármi kérdésed van szólj .

Sok sikert.

2011. okt. 1. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!